hello seattle

vet att jag inte bloggat på några dagar men har varken haft lust eller tid, nu har jag haft det fruktade historia provet och har ingen aning om hur det gick faktiskt! fredagar är bäst verkligen, kvällen spenderas med ida, noor, marre, grillning, lejonkungen maraton, MASSA godis, mys & tjejsnack. fyfan va underbart!!!


i cant do this by myself, but id you take a chance on me we may do great things


come on people just make some noice

första skoldagen var riktigt seg och hittar inte mina nyklar så har inget att anteckna i eller så lyckat!!!
har kollat på b-lager idag mot alingsås och det blev seger wiho. nu blir det one three hill, kanske läsa i svenska boken som tydligen vara utläst och ett referat gjord till typ nästa onsdag och ja gud vet vad. tror jag tar och tuppar av i soffan istället, känns liiiiiiiite goare!




things change people change

vaknade halv sex idag, hm något fel på mig måste det ju vara iallafall.. hah, nu har jag iallafall hunnit duscha och kollat på ett oth avsnitt. dags att cykla iväg till bussen för första skoldagen efter lovet.


nu får jag träffa min kära klasskompiiis wiho :D


why do you keep doing this

och när var första säsongen av oth avklarat, varför ska jag alltid bli besatt av något när jag väl börjat? hahah.
det är riktigt hemskt att skolan börjar imorgon igen, är så sjukt otagg så det finns inte.
tar mig en låååång dusch, ha det fint mina kära vänner♥

love can touch us one time, and last for a lifetime.


i like it like it come on

min och mammas dialog när jag skulle få påskägg;
mamma: här har du ditt påskägg.
jag: men du måste ju gömma det fattar du väl annars är det ju inte mening..
mamma: jaha! men var ska jag gömma det då?

du är blåst, men älskar dig ändå!


the way you turn me on, dont ever look back

igår åkte jag noor oh marre först till hällekis, när vi varit där ett tag och spelat lite tennis med några ohså så blev förjävla sugna på pizza men eftersom det va röd dag så va inte köket öppet och hällekis skitpizzeria är ju inte öppen så vi åkte till källby istället, där träffade vi pj oh knorr en stund och sen åkte alla vi till hällekis camping där simon oh alla va oh fiskade, men fyfan va kaaallt det va! när vi tänd brasa och lite sånt så drog vi till simon oh chillade lite, niiiice.
chillat på altanen hela dagen nu blir det träning med cezar men han är så tröööög, hah ett riktigt stolpskott.


i've got ice in my veins, blood in my eyes. hate in my heart, love in my mind. 
and i search but never find, hurt but never cry 


you keep me the sunshine, save me the rain

gårdagen: vi cyklade ett härligt gäng till vingsjön iaxvall för att grilla oh bara chilla, där va vi ett tag och det blev härligt med skratt och mys sen cyklade vi tillbaka till filip i skara och bara tog det lugnt där ett tag. mamma kom och hämtade mig sen när hon skjutsade oskar c och anna som skulle till stadt, när jag väl kom hem så va jag ute ett riktigt bra tag och sen när jag skulle gå in genom dörren så kom det något utflygande och jag hörde en duns, snacka om att jag blev förvånad och livrädd när min bror tydligen däckat medan han satt på golvet och lutad mot ytterdörren så när jag öppna for han ut, fyfan va jag skrev måste väckt hela jävla kvarteret! HAHAH.
nu blir det chill på altanen och så får vi se vad dagen har att erbjuda, jag slår vad om att det blir något förjävla härligt.









wiho

gårdagen var hm ja, galen på alla sät och vis. förfest hos jossie som var awesome, vidare till kbk oh sen gå mcdriven på donken. idag har jag oh cezar chillat oh kollat på oth hela dagen oh nu ska jag åka till skara för att cykla till vingsjön i axvall med massa oh grilla medmera :)


alex, jag oh niklas igår hos jossie

dooonken

cezar

lite nyfiken pappa? ;)


"you give me a chance, im different"

har precis kommit hem från en inlinestur med cezar, nu ska jag ta och åka oh kolla på gif's hemmapremiär niiiice. om jag inte hinner blogga sen så åker jag oh ida till skara på förfest och sen vidare till kbk i lidköping!! :D
några bilder från lovet;


grilla mashmallows..

kanske inte alltid med så bra resultat

har umgåts med låååånga personer.


trevliga kvällar i sil med simon som underhållning oh grillattttt, haha

vattenkrig i skara, dock var jossie den utsatta haha.

inlines turer med cezar

detta kändes ju  mindre kul att göra för tio minuter sen :):):):):):):)


one three hill

som ni kanske vet, så blir jag riktigt lätt beroende av olika serier och kan precis med både lycka och sorg i mitt hjärta att jag precis klickade på ladda ned knappen för första säsongen av one three hill.


nytt i garderoben!

har äntligen fått tillbaka min kamera och därmed har jag tagit kort på det 'nya' som kanske inte är så nytt längre från nelly och bibok, yeiy.


nelly.com
en vit jumpsuit, vitt spetslinne + ett par mörkgröna shorts som jag inte har på bild.



Bikbok
en magtröja, en tröja att slänga på sig på sommarkvällar, ett grått linne (+ett likadant svart),  en marinblå♥ kofta + två nagelack (ljusgrön&grå) som jag inte har på bild




danger in the air


har legat ute lite nu  på morgonen, underbart väder blir så himla glad.
nu kilar jag till siltjorren för att käka glass med några underbara vänner, puss
har förövrigt enooooorm bildbrist då min kamera fortfarande är i skara.


cheeriiiios

tog ett busströg med cezar förut till källby och köpte förköp, efter det kom jag på att bussen gick först en oh en halv timma senare så jag träffade godingen jessika och vi gick och köpte glass, lovelyyy. nu har jag precis kommit hem från valpkursen och ska njuta resten av kvällen hade jag tänkt med lite 'glee'

mark salling (han längst upp till höger) är förjäääävla snygg, dock inte på denna bilden.


and my friends say hey whats new

ligger ute på altanen i det underbara vädret och lyssnar på lugna låtar, tar snart bussen till källby för att köpa förköp till kbk. känner att jag är lite sent ute, men bättre sent än aldrig så att säga puss.

love is my drug is my medicin, stay with me honey stay with me honey stay with me.


och har inte..

klippt av mig allt hår, bara lite :D


no wise words gonna stop the bleeding

har inte hunnit blogga men igår så va jag först och kolla götenes seriestart i grästorp det blev stryk med 2-1 men helvete vad underbart det är att serien är igång nu, älskar verkligen att kolla på fotboll! efter fotbollen åkte jag oh ida till lidköping oh käka donken för sen skulle vi och några till kolla på bio, vi såg scream 4 och jag tyckte inte den va jättebra eftersom den inte va så läskig. dock var det ganska bra ändå för hatar verkligen skräckfilmer hahah.
sen sov vi hos jossie och nu har jag precis kommit hem från gif där jag kollat på b-laget.
har inget busskort idag så kommer ingenstans men tror det blir grillning med sil-gänget, gryyyymt. vi kanske åker till blomberg men inget säkert, wiho det kommer bli toppen. nu ska jag ut lite, vi ses!


TILLFÄLLIG HEADER


cuz' theres a safe around my heart

äntligen påsklov, helt otroligt vad jag längtat! började med en underbar kväll på västerby med ida och kollade på fotboll, sen åkte vi plus silborna till köket oh käka ohsen hem till simon!
är dygntrött men orkar inte sova samtidigt, förstår mig inte på mig själv? haha så sätter på en film och hoppas på att somna till den istället, ha det bra fina vänner!
WTF, va inte håret kort nyss ellerrrrr?


hello mister kingston

det har precis varit den bästa dagen på hela 2011, det har kännts som sommar och jag har hunnit med jättemycket helt otroligt underbara grejor, eller ja egentligen kanske det inte är något extra men har blivit suuuuuuper glad av allt ändå! jag skrev ju i inlägget förut vad jag har gjort alltså klippt mig och slingat håret, slingerna syns inte på bild typ. men när vi gått runt på marknaden och köpr massa marknadsgodis♥ så åkte vi till gif för att träffa lite vänner och sen skulle jag åka på utvecklingssamtal i skara vilket jag gjorde och till och med det gjorde mig glad, sen åkte mamma och jag till donken och köpte glass, MUMS. sen tillbaka till gif och träffa ida och sen träffade vi edwin och william en stund som hade spelat basket. TOPPENDAG.
vet ni något bra silvershampoo, SÄG TILL!


mmmmmmm donkenglass

har kortkortkort hår

slingorna syns inte.


Hjälp..

Alltid lika skönt att sluta halv elva på torsdagar, har hunnit med att träna och gå en promenix med Cezar. Nu sitter jag hos frisören med färgen i, herregud hur kommer detta sluta.. Är väl klar om ca en timma och fyrtiofem minuter och då kommer ida så ska vi gå på götenes marknad, tradition! Föresten så är jag hur törstig som Hellst, menmen det är ju synd att klaga, puss!

-



13/4

Come up to meet ya, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need ya
And tell you I set you apart
Tell me your secrets, and nurse me your questions
Oh lets go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart
Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
But no one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start


10.48

sovmorgnar i mitt hjärta! nu drar jag till köttex och gör en hemlig sak sen till bussen Puss

min alldeles egen älskling!


you gonna like my style


vilken gymmare!
har inte hämtat min kamera än så kan därmed inte visa vad jag fått hem från nelly eller vad jag köpte på bikbok i torsdag hih. nu ska jag göra min dansinlämning som ska va inne imorgon och vid sju åker jag och tränar ett pass body jam, puss.

 


what are words if you really dont mean them

har hunnit med att vara nere på brukshundsklubben med cezarboiiiii haha och tränat lite granna, fan vad sur jag kan bli på honom alltså hahaha riktiga fighter vi har ibland hahah :D skulle ju pluggat till ekonomi provet imorgon men det har jag inte hunnit med helt enkelt.. har även fått hem andra beställningen från nelly så imorgon tar jag kort på det och även det jag köpte på bikbok i torsdags om jag får hem min kamera som är glömd i skara, hihih. nu ska jag gå och lägga mig i mitt svala rum eftersom jag haft öppet fönster ett bra tag nu, hääärligt puss!♥


gröna converse är förjävla snygga så är jäääävligt sugen!


"allt annat än seger är ett nederlag"

jag och pappa tänkte ta en promenad med cezaar för att motionera lite, tro fan att det slutar med att vi går till ica och köper godis! haha nu sitter hela familjen i soffan, moffar godis och kollar på mästarnas mästare. skaffat mig en ny idol med nämligen ingemar stenmark han är verkligen sjukt skön!


i need you now

åker och äter med släkten, min kära mormor fyller nämligen år, grattis!!♥
pappa fick tretton rätt på tipset igår för första gången i hans liv, grattos till dig med din fule fan :D
blev en jäkla massa grattis denna helgen, men det är ju alltid trevligt PUSS!


wohooo


dance the night away

fick lite brottom förut så hann inte säga att jag åkte iväg med mamma och pappa till skara för att äta och fira deras 17-åriga bröllopsdag, grattisgrattis! när vi hade käkat klart så gick jag till anton där några va. sen gick jag jossie oh elin hem till henne och marcus, felix och nicho kom dit. nu ligger jag i min fruktansvärt sköna säng och kommer somna vilken sekund som hellst, haha. ha det bra!



baby i can see your halo

idag har vi suttit på altanen i ca fyra timmar och bara flummat vi gick ner till bryggan en stud med, ni är alldeles för underbara.



you deserve soo much more

har inte mycket att säga om gårdagen förutom att det va förjäkla kul. det var alltså förfest i majåker och sen vidare till parketten, efter åkte jag jossie oh elin h till elins stuga i kållandsö och sov där, fyfan va underbart det vart. ger er några bilder som jag tagit från facebook, hihi busigt.





vad kul..

riktigt trevligt att mobilen var i hel i fem långa dagar innan jag tappar den och skärmen går sönder för fjärde gången, grattisgrattis.


syns knappt men ändå!!


nytt från nelly

denna godingen kom hem igår med posten, wiho.


tja du är cool

har som sagt vart hel ledig idag och skulle då passa på att gå fram oh klippa mig men hepp då fanns det inte tid hos en enda frisör i hela götene kolla så gott som alla, ojojoj vad grinig ag blev då haha :D men nu ska jag sätta mig på bussen till skara och sedan vidare till skövde för att kolla på bio med filip, puss.



inlägget lades in assent av någon konstig anledning, hehe.


if i said your the one, would you belive me?

sover ensam inatt med, skandal! men löser detta på ett smidigt sätt och lägger mig i mammas och pappas säng med cezar och en sterio på, bara att breda ut sig med andra ord hääääääärligt. har dock ingen skola imorgon så sätter på en film innan jag slumrar till. bild på klänningen och ringen kommer imorgon istället för kameran var urladdat, ha det fint!


min nya lilla drog sådär.


im still alive but im bearly breathing

mina kläder från nelly.com har kommit nu, toppen! dock har jag kollat in på nelly idag och insåg snabbt att det förmodligen blir lite mer shoppat, riktiga snyggingar hittade jag. fotar ikväll eller imrn vad jag fått hem idag för nu sticker jag ner till Gif och kollar på fotboll med cezar puss!


cuz' ive got time and you got the freedom, im fallin' to peaces


and i know an angel was send just for me

är helt jävla slut efter träningen så tar och sätter på 'the fighter' med lite vindruvor istället, äälskar onsdagar med sovmorgon till tolv. föresten sover ensam hemma inatt, hatar't så jävla läskigt! Puss


riiiiiiiiiktigt snygga shorts till killar :r
finns på nelly.com


dont looking down at tomorrow

nu drar jag med cezar på en valpkurs till halv nio, haha kommer säkert sluta med att jag och cezar är riktiga fiender! pussar.


A phrasing that's a single tear, Is harder than I ever feared


waiting outside the lines

WIHO ÄLSKLINGEN ÄR TILLBAKA!


i loved you first

I know its not your fault, but I’m a locked door
And inside I’ma mess by someone before
And I wish that I, I could find a key
To unlock all the things that you want us to be
Let me open up and start again,
But there’s a safe around my heart
I don’t know how to let you in,
And that’s what keeps us apart
And that’s why I need time


i'll be missing you


förjävla snygga magttröjor från kan dee!
nu åker jag till lidköping för att kolla på dm-match, man måste ju stötta sin lilla hemort götene♥


livin inside the box

fan va sur jag blir på mig själv när jag siver såhär länge, kommer aldrig kunna somna ikväll haha too bad for me. denna tröjan köpte jag i fredags när jag va i skövde med idis, ingen bra bild men ni överlever.

come on get me get me on the floor, dj what you what you waiting for?


come and get me get me if you can

hemma från en skööön kväll har vart askiul att träffa alla gamla vänner som man inte sier så ofta längre, nu ska jag varvae mer med lite oliver och gänget och sedam sova. ikväll har jag hagft med kameran så det har blivit några bilder dock har jag inte tagit dom själv men det spelar ju ignen större roll :D


dagens däck hahah matilda!


come on baby we aint gonna live forever

kom precis hem från en långpromenad till farmor och farfar med cezar. nu blir det köket med mamma och oscar och sedan göra mig iiordning för att åka med några riktigt snygga brudar på fest. helt okej lördag, yes!


just a small town girl, livin in a lonley world

har vart i skövde med idis idag och sedan har vi haft myskväll, bara degat hemma i soffan med godis, big brother och film FYFAN va underbart PUSS


bild från höstas någon gång :D


RSS 2.0