take your shirt off


kolla in snyggingen från modekungen!!!
har dock något liknande men söker ny väskaaa så.


do you wanna be forever young?

förslåt att jag inte bloggade igår men hade fullt upp. tro det eller ej men var och tränade innebandy på dagen haha! sen kom noor niklas oh filip hit så lagade vi tacos oh kollade på film, myspys. mindre mys att filip kastade grädde på mig i hela håret och allt, haha!
som vanligt när det inte är skola så vaknar jag tidigt utan att behöva det så nu ska jag lägga mig oh kolla på film oh bara njuta, Puss.


Dansa är kul..

Sitter på bussen hem från Lidköping nu, det har varit en toppen kväll med riktigt sköna människor! Längtar just nu tills bussen är hemma och jag kan sätta mig oh kolla på oc :d måste ju blir klar någon gång menar jag. Förjävla gött med helg är det ock

the land of the livin'

gårdagen skulle spenderats med jossie, filip oh simon på bio i skövde, men väl framme blev vi mer sugna på fika än bio iallafall tre av oss haha (a) så vi drog till pims och satt där i två timmar tills bussen gick istället, riktigt mys.
nu ska jag ta en dusch oh sedan åka till jossie oh vi kanske drar vidare till lidköping senare :D
pusssen


en krigare i grunden


exakt såhäääär vill jag se ut i sommar♥


love me or hate me, thats the question

älskar tordagar då jag slutar halv elva! slutar till och med innan jag börjar på onsdagar :D
så nu har jag suttit och kollat på oc ett tag, wiho. ska även försöka plugga lite italienska idag eftersom jag har prov imorgon, ovanligt med prov verkligen..


tell me, why dont you kill me?

har precis gjort chokladmilkshake, fasiken vad gott det är. nu ska jag ta tag i svenska inlämningen som ska va inne idag.. kan även medela att jag kollat sista avsnittet på säsong tre av Oc, FYFAN. kan ju inte säga mer om vad som händer eftersom ni kanske inte sett det, men attans vad sorgligt det va!


sorry i dont mean to be rude, but tonight im fucking you

har precis skrivit klart provet i datakunskap, jäklar vad bra! dock lite i sista sekunden då det är sista inlämning om en timma och tio minuter, men bättre sent än aldrig säger dom så..
vill även tacka den ängeln som kommentera om hur man skulle göra med youtube-klippen :D vette fan vem det va med ah t a c k iallafall!

för att fira detta lägger jag in min lilla småförälskelse just nu, hide and seek.
den är med i O.c kanske där jag tycker den är så bra..
dock tar det ganska många lyssningar innan man tycker den är bra haha.


'

har inget att säga om dagen, skittråkig har den vart första dagen i skolan efter lovet va det med, toppen :)

Let's dance in style, lets dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst
Are you going to drop the bomb or not?
Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never

just me you and the dancefloor

jag oh ida just nu, som förövrigt sover här och kollar på burlesque♥
oh ja vi är mongosssssssss


superstar, where you from and where you going


hahaha, calle kan ju va skönaste personen jag känner!


boy one day you'll be a man

ääääääälskar att vakna tidigt på söndagar, eller inte. så jävla jobbigt men kan fan inte sova längre! nu ska jag sätta mig oh plugga ändå till fyra eller något då ida kommer hit.
försöker lägga upp en video från youtube men det cepar, så jävla jobbigt oh har gjort det i några dagar nu.


cezar♥


you can count on me like one two three, i'll be there

blev ändrade planer så åkte till skara istället till jossie oh va med henne filip oh oskar, sköna typer det dära! nu ligger jag oh kollar på Oc medan cezar biter på min data, jävla hund alltså. är dock riktigt jäkla trött så blir till att sova typ NU :D natten♥


i hope you one day find whats you missing.
and i hope that it's me you'll find.


came up to meet you, tell you im sorry

har inte direkt vart i form för att uppdatera idag än, men nuså! kollat oc en hel del och myst med cezar :)
ska inte göra något speciellt fram till klockan sju för då kommer några hit oh så ska vi käka köket oh kolla på film och bara chilla, så grymt härligt!
igår så bröt jag av min klack på mina kenza-skor, åh vad glad jag blev börja hoppa av glädje.. eller inte, hah då är det tur att man har med sig ett par extra skor :D


tummen ser aaaaslång ut :D:D:D:D
och man ser verkligen det förkrossade ansiktsuttryck, hahah fail


i've got that feeling when you around me

tjenare tjenare, har precis packat klart allt jag behöver till ikväll ska nämligen på lokalfest i skövde med ett gäng skööööna personer. ska dock hem till fina först oh göra mig iordning oh förfesta lite. kommer bli en toppen-kväll!
köpte jeansen oh de två topparna idag och ringen oh örhängena i tisdags, jackan ville inte va med på bild idag oh blev cepeful så visar den någon annan gång, nu måste jag kila så jag inte missar bussen ciao




omina vincit amor

nu drar jag iväg till lidköping en snabbis för att hitta något att ha på mig ikväll, min klädinspiration är lika med noll. 
när jag kommer hem kommer jag dock få det riktigt stressigt, men sånt är livet P U S S 


tycker min nya sovtröja jag fick av oscar är ganska gooo, haha!
så jävla fail.


you let me waiting there to long my love

har haft min mysigate dag på länge i skövde oh skara och allt möjligt :D går inte in på detaljer för det är jag för trött för menmen, hehe.. nu ska jag kolla på Oc och äta vindruvor oh det ska jag göra ett jäkla tag nu och bara njuta av looooov och inte ha någonting annat för mig än att lata mig! :D ska försöka gå upp riktigt tidigt imorgon och hinna med lite av varje, vi får dock se hur det går men.. pusshejjjjjjjjjj


what the hell is going on

noor, niklas oh marre åkte för en liten stund sedan, vi bakade chokladbollar och pratade med mera. lovar att lägga ut bilder på vad jag köpte igår imorgon för nu är jag för trött. har även beslutsångest vilka converse jag ska köpa,, är mest sugen på gula eller ljusblå men vad tycker niiiiiii? :D fail på rosa skon haha (a)


im not easy to please

har varit i skara med elin idag, orkar inte säga allt vi har gjort då de va en hel del! men mysigt har det vart iallafall, nu ska jag ut oh möta noor, marre oh niklas. passar på att ta med mig nya vovven på en promenad också (a) cezar ♥



Like à gloooow

brottom brottom brottom, har precis dusschat klart slutade träna för en tjugo minuter sen och om en kvart går min buss till skara, så ska BARA käka, sminka mig ta på mig packa oh gå fram till bussen.kommer hem inatt igen med elin karlsson oh då sover hon hos mig :D  Blev något mysko när jag skulle publisera så den gjorde inte det. Sitter oh kollar på film nu iallafall med några wihoooooo, pusselipuss.

toooo bad hollywood

har varit i skövde med marcus idag, trodde inte jag skulle hitta något men sken helt plötsligt upp när jag hittade vårjackan jag letat efter alltför länge nu :D köpte även en ring oh lite örhängen, men tar kort på det någon annan dag för nu hinner jag nämligen inte eftersom min träning börjar om tjugo minuter. börjar bli lite smått trött efter att varit uppe såhär länge med. tjoflax


vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

jävlar vad dåligt jag har sovit, fyfan. vaknade sex och kunde verkligen inte somna om, drömde en jävla läskig dröm med.. men jaja, nu sitter jag här halv åtta på morgonen oh äter frukost. ska äntligen kolla på sista avsnittet på säsong två av oc :D vid tjugo över tio så ska jag oh marcus till skövde oh shoppa wiho! känner dock på mig att jag inte kommer köpa något men strunt samma.


fika&té♥♥♥♥♥

emmesjö&martin :D

jag&mirre i dom snygga 3D glasögonen!!


stay the night baby stay the night



hemma från skövde oh bio (the green hornet). va duktig oh tog med kameran för tänkte ta massa kort under domma dagarna men heppppp, så hade man glömt minneskortet hemma i datan. Så inga kort från kameran haha, lägger ut några få oh dåliga kort från mobilen imorgon nu ska jag sova P U S S


Glad alla hjärtans dag!

Sitter hos Emmesjö nu med han jossie Martin Kikki oh Calle. har precis lagat en jävla alla hjärtans dag frukost med pannkakor oh ägg oh allt möjligt. Vi ska snart grilla hos jossie oh fira Kikki som fyller år idag, GRATTIS! Vi ska även åka till Skövde oh kolla bio sen oh mysighetet! Puss.

pretty little model

gårdagen va riktigt mysig, va hemma hos filip med ett härligt gäng oh lagade mat oh kollade film. skräckfilm såklart.. snacka om att jag oh jossie blev förvånade när vi kom hem till filip oh han, aly och oskar stod i köket, lagade tacos och sjung med till typ carola HAHA. en förjävla härlig syn kan jag säga.
nu har jag precis kommit hem från hjo oh har även hunnit med att käka kinamat med familjen, mmmmums.





nobody said it was easy

har kollat oc hela morgonen nu, så har bara ett avsnitt kvar på säsong två. härligt! nu drar jag till skara oh  är med jossie oh vi ska antagligen grilla haha! sen får vi väl se vad som händer Pussar i mänger sötnosar.


the corner of my heart

myskvällen med emelie och hanna blev en höjdare, käka pizza kolla på innebandy köpte naturgodis oh kollade på film. mycket med härliga skrattanfall med för den delen! nu ska jag ovanligt nog kolla på Oc och sedan sova är dödstrött..


älskar sånnahär bilder, satan va mysigt de ser ut.


you can see my heart beating

har varit en hektisk dag med plugg oh träning med mera. haha shit va jag oh ida skrattade på boxningen förut kunde verkligen inte hålla mig, va på något jäkla skratt-humör :D har precis kollat på sveriges värsta bilförare & svenska maffian med oscar oh mamma, lite småläskigt detdär med maffia grejen ju! :o
men ahja nu ska jag läsa lite historia och sedan dejta min säng i några timmar, puss!


you say she make your life complete, but do you ever think of me?

ska ta bussen kvar över tio till lidköping för att besöka min kära tandläkare wiho! och nu när jag äntligen fick sovmorgon så vaknade jag tio över åtta och kunde inte somna om så har sysselsatt mig med att kolla på o.c, käkat, målat naglarna med mera.. haha kul liv på morgonen.
ska även berätta det sorgliga, jo det är så att shakira har ett dolt hjärtfel sen födseln oh det finns inge att göra åt det tyvärr.. så vi ska lämna tillbaka henne till sin förra ägare så hon får gå ute på landet så länge hon orkar. alla läkare vi har pratat med har sagt att det är det bästa, sorligt men sant.


im not like her not like him im just me

åker och tränar nu, body jam som är något nytt verkar kul iallafall! sen blir det även ett pass med body vive. har tagit ett sorligt 'beslut' idag som jag kan säga när jag kommer hem sen ifall jag kommer ihåg.
vill även köpa en hatt hellst vit eller marinblå men kan mycket väl bli en svart, fråga mig inte varför för passar säkert inte i det, men ahja det märker vi.


didnt know what love was til' you loveme loveme loveme

tjosko, har varit i tidaholm med mor idag fyfan vilken röten stad eller. förlåt ifall någon bor där men det verkar verkligen inte vara något extra alls! har även hunnit träna oh ska nu kolla på film, lovely!
föresten lite uppdate, hade engelska uppsats idag oh fyfan hahah jag fick hjärnsläpp oh blev osäker på dom lättaste orden oh mitt orsföråd va helt plötsligt tomt. menmen inget att göra åt nu hihi :D
förlåt simon för bilderna men kan inte sluta skratta åt dom hahah!




And you can see my heart, beating. You can see it through my chest.
Said I’m terrified but I’m not leaving. I know that I must pass this test
So just pull the trigger


i remember the days we kissed in the moonlight

missade precis bussen, så pappa får skjuta mig till skolan istället. ganska gött att inte va i skolan 40 minuter tidigare än nödvändigt iofs menmen. har skridskor idag vilket betyder att jag behöver ha med en jävla massa grejor så de va väl lite gött det med, haha. låtetr verkligen som om jag missa bussen med flit men det gjorde jag faktiskt inte! ;)


I follow my heart
But every time I do it gets me lost and left in the dark
But I think its clear this time, I guess
Were just not compatible
You pick me up you let me down
You give me nothing to fall on


today is a great day for falling in love

just nu vill jag
• shoppa
• ut oh springa
• ha en chillkväll med mig själv
• hitta någon ny go låt på spotify
• hoppas studsmatta
• att det ska vara april-augusti 2010 igen
• leka med ida
• bada ute (ifall de hade vart sisådär 20 grader varmare)

inga dåliga krav jag ställer minsann med tidsmaskin oh allt! haha, men vi får la hoppas på att denna sommarn kommer bli minst lika bra som förra! men nu ska jag i vilket fall ta och lägga mig, pussar i mängder.



.


orden fastnar halvvägs vet inte hur jag bär mig åt

har precis varit framme oh handlat och nu jävlar ska jag lära mig dricka té, what ever it takes.



i deserve a grammy

är dygntrött så har suttit oh kollat på oc i någon timma, men nu har min moster oh morbror kommit hit oh vi ska fika eller något, mumms. ska även passa på att plugga lite historia idag som jag ska ja prov i någon dag i veckan. annars ska jag bara chilla hela dagen känner mig helt slut!



pretty pretty please

tjosko, några åkte precis hem efter att vi varit här ikväll oh lagat mat, tittat på melodifestivalen oh film oh lite annat. jag har världens värk i hela nacken plus ner i ryggen, men vi får hoppas att det åker bort under natten hihi (a) ska ta och kolla på Oc en stund nu tills jag somnar Pussen.♥


just smile babe thats all i ever wanted


lillplutten är allt en gullig liten hamster♥


one step forward and two steps back

har precis kommit hem från skara nu, och igår så åkte jag oh ida till hennes farmor i axvall efter skolan oh käka. sen drog vi tillbaka till skara och ut till hampus där det va förfest, det va mys. vid halv elva åkte jag, jossie oh fina till kronan fast de va inget extra alls, riktigt lus! dock kände jag inte riktigt för att åka hem än så åkte till skara istället oh sov hos jossie.


lets dance like were alone on the dancefloor

sitter och kollar på andra svsnitten av sveriges värsta bilförare men pappa och oscar. det är ju nästan så att jag är bättre än dom och jag har bara övningskört typ fyra gånger hahah! fast dom lägger in riktigt goa kommentarer då och då så man får sig några härliga skratt :)


släpper ratten och allt, bilden typ från förra säsongen.


take a look at me now

har inte haft någon skola idag för att båda mina lektioner var inställda, så har hunnit med en hel del. bestämde mignämligen för att gå upp oh träna tjugo i tio för att inte sova bort hela dagen :D sen när jag tränat så gick jag oh lånade en hundbok om hur man kan träna med sin hund med mera, om jag nu någonsin kommer orka läsa den ;)
marcus oh johan har med varit här en stund så vi fikade lite oh satt sen mest oh prata, när dom drog så gick jag oh oscar till farmor oh farfar som jag precis kom hem ifrån. nu ska jag börja kolla på ett Oc avsnitt och sedan cykla iväg till gymmet för ett zumba-pass :D


fråga inte varför just denna bilden.


listen to your heart and follow me

ligger i sängen med ida och har kollat två avsnitt av oc, wihi så jäkla bra. dock är ida på sässong tre och jag två men hon får minsann stå ut med att kolla där jag är :D så snäll är jag.. nu ska vi snart åka och träna bodystep hurtiga som vi är :)


life is a mistery

sitter oh kollar på hem till midgård med familjen, hahah fyfan va bra det är! vi har fan udda humor här i vår familj.. ska även försöka hinna plugga lite till svenska provet imorgon, känns fan som om jag har prov hela tiden :D


lets do dit and dance true the night

vad jag har gjort i falköping är.. HÄMTAT DENNA GODINGEN♥
får välkomna nytillskottet i familjen, nu återstår bara namn.. några förslag?:D
har några idéer själv men ja det skadar ju aldrig med lite till!:D


you'll never walk alone

sitter i skolan nu oh har rast till kvart i tre, då börjar företagsekonomin första lektionen i b-kursen OMG.
efter skolan ska jag till falköping igen, hehe. men lovar er pluttisar ikväll får ni veta vad jag gjort där ;)
matteprovet förut gick la sådär, inget extra.


jag oh limpannnnn nuuuu


RSS 2.0