i think im here for a reason

har för första gången varit på matte för alla idag, shit alltså. men har prov imorgon och fattar verkligen ingenting, eller jo lite men inte tillräckligt! sen skulle jag oh ida fika så vi fikade med hampus, filip, edwin, erik oh martin myspys. påväg till min buss sen skulle edwin köpa popcorn som man gör i en kastrull, men han envisades med att man skulle göra det i en stekpanna! hahaha så jävla skön kille :D nu ska jag dra och träna pussen.


förjävla gulliga ungar i skolan för några dagar sen föresten!


jag ser inga gnistor slå ifrån min egna glöd

hemma från en hemlig sak i typ falköping, hela jag har smält tio gånger om nu.♥
hm, undra vad jag kan ha gjort tro. och ni får inte veta, inte riktigt än iallafall ;)


GRRRRR


80-talet var tog du vägen?

bilder från igår på 80-tals fest med lite släkt osv.
kan ju bara säga gosh vad fula alla va, hahah!






fun and love

drar till min kusin och äter middag med familjen, härligt. kommer upp bilder från igår efter det ;)
ska även göra en hemlig sak senare idag, wiho och ni får inte veta riktigt än. kanske om några dagar.. ♥


pretty pretty please

hemma från cupen nu, götene vann :D:D nu ska jag på 30 minuter göra om mig till 80-tals tjej haha lycka till!
hahah och gud vad jag kommer skratta åt alla!!!
tröjan på bilden som jag köpte när jag va med mammsen och pappsen i stan för några dagar sen :)


you can count on me cuz' i can count on you

kom upp klockan halv nio idag så nu har jag duschat oh ska börja göra mig iordning, sen cyklar jag ner på cupen och sitter där ändå till sex, hahah kommer somna på läktarn! lägger upp några bilder från igår med :)




what are you want from me, cuz' im givin' you everything

hemkommen nu, har varit chill dock hade jag lite problem med att komma hem sen men fick skjuts utav en jättesnäll person till skara oh kom sedan med fem i tre bussen till götene, perfekt! :D nu ska jag soooova och ställa klockan på halv nio WIHO. har även fått mitt paket från accessoara nu!! aja vi ses pluttisar.




dataväska & ring♥♥♥♥♥♥


when im am awake youre no trouble sleeping

har fixat till mig nu så drar till skara oh sedan vidare till skärv där det är 18års fest. kommer hem inatt antagligen och ska då duscha oh fixa allt till imorgon då det är cup klockan nio på morgonen och sen vid sju ska jag iväg på 80-tals fest, haha jag är mega stressad egentligen så vet inte varför jag sitter här.
bild ifrån kafeterian i skolan idag där det va en lek som man skulle kasta kort i en hink så fick man en cola eller kexchoklad, haha alla skulle verkligen försöka för att få sig något ;)


dålig bild, men emmesjö kastar iallafall ;)


sex on the beach

tjennare, sitter hos jossie nu och ska tillbringa natten hos henne. vi har laddat upp med vindruvor, chips, gurka oh dipp! vi har ju blivit nyttiga nivet, dock så gjorde vi en liten svacka med chipsen men vafan vi lever bara en gång! vi har även hyrat tre filmer som vi ska sätta igång om ett tag och kvällen lär ju bli awesome ♥ dock är det ju skola imrn men det fixar vi nog ändå :D


if you fall for me, im not easy to please

va i lidköping med mamma oh pappa förut och köpte mig en t-shirt som jag kan visa er sen. tog sedan ett bodystep pass på gymmet, det va förjävla jobbigt men riktigt skönt efteråt! Nu ska jag ta en dusch oh efter det dricka lite te, plugga oh kolla på film i think. PUSSS


tja, en gång i tiden var jag ganska tuff


fuck valentine's day

you love her but she loves him and he love somebody else, you just cant win.
And so it goes until the day you die.
This thing they call love, its gonna make you cry.


i can see your true color shining thru

sitter i datasalen och ska skria om prinsessan på ärten till en artikel som hän t nu, haha den blir asdålig och handlar om prins Karl-Philip! nu återstår bara en jäkla långhål timma och estetisk verksamhet på dagen dock vet jag ju inte vad jag har än men får ta reda på det nu. ses sen snyggingar.


you drunk enough to fall

chacha bloggähn, hah nämen tja vill bara säga att jag äääääääälskar sovmorgnar är hur pigg som hellst och man hinner till och med sätta på datan på morgonen lyx. man hinner till och med ta fula bilder haha!




cry me a river so i can built a bright

blir inget '2010'-inlägg eftersom jag är fruktansvärt trött, då känns det dock riktigt gött med sovmorgon till elva imrn! sen har jag bara svenska och estetisk verksamhet som jag ej vet vad jag har än men hoppas på dans.
nu sitter jag och dricker te medans jag kollar på någon film med familjen. har blivit riktigt duktig på att dricka te men det måste vara blue fruits eller något sånt, då går det an ;)


you said it best when you said nothing at all

tjaaa, sitter i skara nu oh har vart på donken oh kollat handboll med filip oh martin, tyvärr så förlorade sverige mot danmark verkligen jätte synd! ;) när jag tillslut kommer hem eftersom jag missa sista bussen oh mamma kommer oh hämtar mig så ska jag förhoppningsvis lägga in ett '2010' inlägg, wiho hehe. 


to the daylight

har beställt hem lite saker från accessora.se nu, kommer hem i veckan så visar er då!
har inget mer att säga förutom att jag pluggar företagsekonomi och är uttråkad till tusen.
dricker te med som jag försöker lära mig dricka (y)


jag kan få dig när du vill

yesterday was a good day



fail med mina fingrar hahah!


i dont care what the wispers are saying cuz' they wisper to loud for me

har vart och inhandlat massa småsaker med jenny till den 29onde, så nu sitter vi och spelar sällskapsspel oh har precis käkat pizza MUMS. sen ska jag kolla på oc hela kvällen vilket också låter suveränt! :D


pappa spelar sällskaåsspel


go with the track wide open

jag är verkligen uppe med tuppen idag har precis duschat och ska sätta på en film nu medan jag gör mig iordning, ska nämligen till skara sen och kolla match, bowla oh fira jossie. det lär ju bli en suuuper kväll med härliga tjejer!
kollar på miami inc och man blir ju så himla sugen! men nu har jag endel att göra, tjenixen.


there's so much we can do

vart i skövde och kollat bio med elin, lisa, jossie oh sandra. det har varit en mysig kväll och vi kollade på 'love and other drugs' jag tyckte personligen att den kunde bli lite långtråkig ibland men att det va sköna kommentarer med hihi. och nu är jag så trött så att jag snart tuppar av här i sängen. så får väl säga godnattt!


lågan slocknar utan tändstickor

                         grattis till jossie som fyller 17 idaaaaaaaaaaaaag♥
usch mina dagar är fruktansvärt tråkiga nu när skolan är igång, eller idag har jag faktistk varit oh fikat med min kusin jenny och planerat lite allt möjligt. vi försöker få igenom att åka till os 1012 som är i london då, fattarni vad roligt eller! :D men i vilket fall, tillbaka till tråkiga dagar. allt jag gör är att gå upp tidigt gå till skolan åka hem plugga kolla film, någongång när jag är riktigt duktig så tränar jag med haha. men jag menar come on, det är ju tristess på hög nivå detta! så snälllllla hänt något riktigt roligt snart!
by the way, tar och kikar på en film hehe hoppas ni blir riktigt förvånade.


lita på hjärtat om havet tar eld

tjenixen, har hunnit med endel idag som varit i skolan, tränat, kollat på 'charlie st. cloud' och hälsat på storkusinen i lidköping som fyller år idag grattis!! i skolan gjorde jag ju även engelska provet som jag fruktade så mycket men det var inte så svårt som jag trodde precis haha.
jag har även tröttnat på  mitt kära rum och vill ha någon förändring så idag kom jag på hur gärna jag vill ha en smyckesgarderob i en av mina garderober, måste bara hitta på något sätt som man kan bygga om den på men det löser jag säkert! är även lite sugen på att över tv'n & hyllorna skriva en fin liten text i svart, det lät inte helt fel va? tralalala, nu kommer inte mamma bli glad när jag vill göra om rummet igen hehe


zac efron är med också, wihih


you smell like lipstick, again

hålle på att göra vitlöksbröd bara för att det är så jävla gott! har ägnat dagen åt att kolla på slutet av 'snow buddies' som jag började på igårkväll och 'step up 3'. den va helt okej men inte i närheten av tvåan, den är helt otroligt bra. har även pluggat lite på glosorna till morgondagens prov, men det är så himla tråkigt.
tror även jag ska sätta på filmen 'the blind side' snart, haha jag låter som värsta nörden men har sjukt mycket tid över så vad ska man göra ifall man inte orkar hitta på något särskillt.

                                          en gamal goding♥

to the times when  it was just me and you, wish i could go back to westerday. if i could i'd pull it up and rewind

were been on the road driving in the sun, looking for number one

nu har jag sett klart första säsongen av the o.c oh fyfan va sorligt det sista avsnittet va, ska dock inte börja med säsong två förrens i helgen någon gång förhoppningsvis. och nu ska jag ta tag i mitt engelska glosprov till på onsdag där vi ska ha alla ord som vi hade förra terminen, alltså ganska många.. och att jag suger totalt i engelska gör ju inte saken bättre precis, men får se till att ordna detta :D har ju all tid i världen nu utan data och mobilen hehe..
kan ju hända att jag tar mig en titt på idrottsgalan också, det är ju faktiskt tradition!

jätte dålig bild, men seriöst detta är två sidor av fyra!

A line of boxes in an open field
There's a million empty and there's one for real


in the street, your a monster

tjosko, har bestämt mig för att inte använda mobilen eller ha igång datan förrens torsdag morgon av lite olika anledningar. dock så får jag blogga efttersom annars hade jag nog dött av tristess! men nu ska jag i vilket fall sätta på ett avsnitt o.c för att sedan plugga till mitt engelska pprov på onsdag som bara består av ord, dock 200st så inget att hurra för precis.
har laddat hem något program som man kan lägga in orden oh plugga på dom, hahah lite nördigt yes.


all i need is you


just a smaltown girl, living in a lonley world

snygga ringar från accessora.se


go right back where we are from

idag blir det chill-dag på hög nivå med oc, godis, mobilen & datan. erkänn att det låter helt perfekt?! kan ju läska er lite mer med att myskläder, en soffa, tända ljus & en katt är inräknade i denna dagen med :D
så ja, det är la inte sådär jättemycket att säga om denna dagen precis.


tja, har hört att det är tufft att räcka ut tungan..


tonight i falling and i cant get up

hittade alla kläder jag skulle ha till 80-tals festen som är om typ två veckor, käknns gött att ha det klart redan! åkte till sil sen och va med lite folk där men åkte hem ganska tidigt tack vare lite olika anledningar, nu sitter jag hemma och kollar på oc. kollar även runt på lite ringar och kikar in min data väska var och varannan minut för att kolla ifall den finns kvar, har så sjukt beslutsångest när det gäller den.


i llet the feelings goo

tjenare, har varit duktig idag och gick upp tjugo över nio för att träna på morgonen. efter det så gick jag till mormor och käka frukost och träffa delar utav släkten där, mycket mysigt. ska sätta mig i bilen, kolla på oc och åka till skövde med mamma och pappa så vi kan köpa 80-tals kläder till min kusins fest den 29onde eller något sånt :D vi ses sen pusshejjjjj :D


2010,

har nu satt på  min stationära data för femte gången sen jag fick min nya älskling, känns lite sorglig faktiskt att jag övergett denna så bara.. hahah skoja som fan, denna datan har ett rest in peace eller är pensionerad eller liknande haha.
orsaken till att jag satte på denna va iallafall för att jag trodde den andra gått sönder då internett helt plötsligt la av och det sto att jag inte hade internettuppkoppling eller något liknande, men när oscar kollade på den så visade det sig att jag bara hade tryckt på en knapp som stängde av allt som hade med internett och göra! hahah kokkosnöt-elin i full gång :D men nu när denna ändå är på så tänkte jag lägga ut en liten kort sammanfattning av år 2010, alltså vääldigt kort på bara någon bild/bilder per månad :D OBS, ni får nu se bilder jag inte tror ni sett förut och jag bjuder en hel del för vissa är hemska mihihihihiiihih
here I goo

januari


dan efter nyår lekte jag ida & erik i snön, åkte till göteborg med ida oh inhandlade mig ett par nördglasögon som jag just då älskade, hade även massa mysiga hemmakvällar med dom i sil och bodde med ida i min kusins lägenhet under drygt två veckor då hon va i thailand.

februari




klippte mig och var otroligt onöjd för att jag tyckte det blev för kort? haha! åkte skidor i geilo med ett härligt gäng! hade ett band med ida albin & gabriel på musiken i skolan och vi sööög :D börja även dra ut massa tänder & ville ha godisförbjud

mars




hade massa nationella prov, va ute och sprang ganska ofta (duuuktigt) & lekte 24/7 med ida och vi dampade oss som vanligt, bakade med ida oh marcus & bowlande med klassen.

april





påsk, blev kär, grillkväll hos albin med massa, va hundvakt åt santos mycket, köpte magnum gold för första gången, tog spex foto, fixade mitt gymnasieval och ändrade mig för typ 7 gången & bestämde klasströjan (hela klassen hade RÅDAMP) 


det va endel vaaa? får bli resten någon annan gång och attans vad kuldet är att sitta och kolla igen gamla bilder, hej och hå!

allvarligt talat jag har gjort mitt bästa

va i skolan för första gången detta året idag då och givetvis har jag redan blivit uttröttad på vad vi har att göra, kanske är sådär jättemycket egentligen men känner mig pressad på något sätt. det blev ju inte bättre direkt utav att vår studieväg ledare eller vad det heter pratade med oss om hur viktigt det va med indviduella valen och allt för att  komma in på högskola och hit oh dit.. något possitivt däremot är att jag sluta tidigare eftersom italienskan va inställt men då missade jag ju naturligtvis bussen istället, wiho! 
nu är jag iallafall äntligen hemma och skypar med idaa. skulle egentligen till lidköping nu & ikväll med noor, men det sket sig det med haha. ahja får väl hitta på något annat istället, eller kanske bara ladda hem o.c som jag inte har lyckats få hem än oh sätta mig och kolla på det men varm choklad ohså.. lockande det med ;)


kände mig bara tvungen att lägga ut en bild från den oerhört braiga sommarn
saknar den såååååå, föresten är det stoffe på bilden wiho

TJA



lek i snön

lite kallt med bastu + snörullning.

pulkaaa♥


ställde ut min dricka på morgonen oh på kvällen kunde man knappt se den för all snö


im coming home

nu har jag kommit hem från lindvallen i sälen :D det har varit underbara dagar med min bästis ida. vi har hunnit med både det ena och andra, dock va ida sjuk den sista dagen och fyfan hon såg inte ut att må bra alls.. även tim och tommy va sjuka, men jag klarade mig hihi (a) jani, vet inte riktigt vad jag ska säga om allt utan det får bli en bildbomb ikväll.
har precis duschat nu och försöker ladda ner oc, det är faktiskt första gången jag laddar ner något! är lite stolt även fast jag vet att jag är jävligt efterbliven. om det nu funkar.. haha det går sjukt segt :D
och imorgon är det slut på mitt jullov och tillbaka till skolan, har la inte jättemycket emot det och fick reda på att min engelska lärare hade brutit benet, oj vad jag tycker synd om honom verkligen, hehe ;) och det betyder inga engelska lektioner i veckan :D:D

smakprov från lindvallen, oh TJA vi gillar choklad.


dont look back in anger

har packat klart nu och ska bara skriva klart det sista på inlämingen som jag måste lämna in innan jag åker, sen drar jag till ida sover där och imrn ger vi oss iväg mot lindvallen där vi ska åka skidorrrr :D:D:D fyfan vad jag har längtat, bara åka bort ett tag med sin bästa vän. och som ett plus till ett skidställe! bara gå i myskläder hela veckan, mummsen. som ni förs¨tår så blir det inte så bra uppdatering, kanske lägger in några tidinställda inlägg men det är inte säkert. men en sak som är säker är att jag kommer lägga in en rejäl bildbomb när jag kommer hem!!!


In a time with shattered hopes and dreams, a world was broken at there scenes
All I need is you.
And let your feelings show cause somebodys reaching out for you


your fingertips across my skin

klarade av att dygna & har inte sovit sen dess!! vi blev lätt rastlösa med löste det lätt med att spela samma spel som natten innan vi lagade även tacos vid ca ett och frammåt fyra så bestämde jag och jossie oss för att åka till skövde oh bada vilket vi gjorde och drog med oss anton och alexander. det var riktigt kul och jag har inte varit sådär jobbigt trött någongång faktiskt :D
nu har jag i vilket fall kommit hem till götene igen och käkat en kebabtalrik, illgött. håller även på att skriva en inlämning som ska va klar innan jag åker till lindvallen och jag börjar nu känna hur tröttheten kommer fram. det hade varit riktigt härligt att lägga sig i sin säng och sova en natt hemma själv för första gången på 2011!
men hepp, jag har beslutat mig för att komma en bit på arbetet så lika bra att fortsätta, ska dra mig upp vid halv tio imorgon med för att kolla på en fotbollscup som är i götene imrn, hah kommer vara död :D

föresten, förlåt för väldigt långa och få inlägg. men måste se till att njuta utav lovet medan jag kan!


bild från i sommras, saknar hårfärgen lite som är min riktiga färg men i sommar
blir det lite ljusa slingor i med ;) oh vet att det inte ser ut som jag..


dear world, you fuckning need me

hej och hå, tänkte börja med att säga att jag har haft en riktigt händelserik dag! har hunnit med sjukt mycket med tanke på att jag vakna vid ett och det har varit underbart, älskar att göra mycket på dagarna :D
det börja med att jag och jossie bestämde att dra till skövdes badhus så vid fyra tog jag jossie simon filip och oskar bussen till skövde för att bada, men det visade sig att det stängde sex och inte nio som vi trodde så vi drog till donken istället medans vi bestämde oss för att basta hemma hos oskar istället så vi drog hem till honom, som bor långt bort som fan! ohså basta vi och sprang ut och rullade oss i snön, och självklart blev man typ tacklad ner i snön också så jävla kallt. efter vi bastat och allt så kollade vi lite på göta kanal 3.
alla utom oskar blev hämtade vid halv tolv typ och åkte hem till jossie där vi drack té & spelade spelet "så kan det låta" där man typ skulle förklara ord för varandra. SKITKUL! typ "vad gör man när man har sex?" "STÖNAR?!" hahaha.
dom stora pojkarna skulle upp och jobba tidigt så dom drog hem medans jag & jossie satte oss och skypa en stund och nu sitter vi hos emmesjö med honom hambäck anton & martin och vi spelar fifa med mera och ska dygna. om en halvtimma klockan sju så ska vi gå till donken och köpa frukost, göttttttt. :D


mark salling, hej snygging


fall like an angel

mamma ramla precis i trappan & jag har pluggat i en kvart på lovet, katastrof. så drar till sil istället och är med några så slipper jag höra mammas gnäll och inga läxor :D låter som en riktigt bra idé tycker jag och för att vara sundare så tar jag cykeln dit utan att ens fråga mamma & pappa om skjuts, stort framsteg!  men tänk från den ljusa sidan får motion & frisk luft - dock kall äcklig luft - men luft som luft :D


jag innan johannas fest


nu är jag frälst!!!

idag i göteborg blev jag, ida, emmy och emelie frälsta utav en kille som stoppade oss mitt i vårt shoppande. han pratade om gud oh jesus och allt möjligt i minst tio minuter med oss! men visst det känns väl bra att han försäkrade oss en plats i himelen som en förhyrd lägenhet nästan ju, LYX.
försövrigt har det varit en extremt rolig dag med mycket skratt och fick även köpt mig en ny klocka & en typ tunika.
resten av kvällen ska jag bara va hemma och ha det gött, käka med familjen oh sätta på en film, riktigt mysigt. ska även försöka lära mig att ladda ner filmer eftersom jag är efterbliven nog oh inte kunna det än :D vet inte riktigt hur jag ska lära mig det men det löser jag nog förhoppningsvis!
 klockan & tunikan
jag & ida i göteborg idag♥


take my hand, and just dont let go

åkte ju som sagt med kvart i åtta bussen till lidköping förut och besökte min kära käkkirurg, jag va skit trött och var nästan nära på att somna i stolen där man sitter haha hade vart lite kul. sen när jag kom hem la jag mig i soffan och sov till tre, mindre bra!! så nu har jag ganska brottom för ska med kvart över bussen till skara oh träffa ida, sen ska vi vidare till axvall oh sova där hos emelie för imorgon då bär det ava till göteborg med dom söta sakerna!


osminkad och söt! not hehe


im not wierd, im limited edition

kom hem från johanna precis som hade fest för att hon fyllde arton idag eller ah den tredje då :D grattis till dig din söta sak! har haft riktigt trevligt och nu hade jag tänkt att göra varm choklad oh sätta på en film, det har blivit lite som en vana med varm choklad när jag kommer hem! 
något som är mindre kul är att jag ska upp klockan sju imorgon för att ta bussen till tandläkaren i lidköping, haha!



It's hard to believe that I couldn't see, You were always there beside me
Thought I was alone with no one to hold, but you were always right beside me

cuz' shes all laid up in bed with a brokend heart

sitter och kollar på gossip girl med hanna just nu. idag har vi varit med några och åkt pulka, . det har varit riktigt trevligt! jag hoppas att vi inte sover sådär jättelänge imorgon för måste verkligen vända tillbaka dygnet nu, skolan börjar ju snart igen. shh, sånt dära ska vi inte prata om.
ni kanske vill veta mina nyårslöften, inget extra bara saker jag känner för att ta tag i, hehe.
- godisförbjud i minst en månad
- ta tag i skolan 
- träna
- skita i killar
- umgås myyycket mer med alla mina vänner!
- träffa farmor, farfar oh mormor oftare.

okej, skrev mest domma nyårslöftena för att jag är irriterad just nu, inte på något speciellt utan allmänt på allt och inget.. och ganska besviken på mig själv


sometimes love comes around and it knocks you down
 just get back up when it knocks you down


once i run to you now i run from you, lalalalaa

tjenare, det har varit en riktigt bra nyår med mycket skratt med mera, orkar inte ta allt i detalj för det händer så mycket olika saker. men sov iallafall hos hanna och vi kollade på gossip girl till typ fem sen åkte vi hem till mig och käka köket med några sil-bor som nu är hemma hos mig oh vi kollar på 'harry potter och döds relikerna' harry potter filmerna blir bara läskigare och läskigare kan jag säga!


RSS 2.0