i've never growing up

har hunnit med en hel del idag, jobbat, vart i blomberg, grillat, haft besök av farmo farfar oh mormor, övningskört kvällsströg med mammsen oh pappsen på kullen. orkar inte gå in på några mer detajler, men nu ska jag sova i tid för en gångs skull för imrgon kallar jobbet puss.


inte för att vara sån men saknar mitt bruna hår..


i was so wrong, for so long

hade det aaasbra i skogshyddan, helt sjukt vad mysigt det va! igår vaknade jag hos jossie och tog bussen till götene för att äta kinesen med anton erik nisse oh marcus, vi tog även en glass och åkte sedan hem till marcus oh spelade krocket, sjukt irriterande spel.. sen åkte vi iallafall till hällekis där vi grillade och tog ett kvällsbad, riktigt trevligt! kvällen spetsades med att marcus moppe gick sönder när vi skulle hem så jag satte mig oh klappa hästar mitt ute i ingenstans istället. när min morbror räddat oss från att ruttna där ute så kommer man hem till ett låst hus och mammsen oh pappsen ute hos grannen. och när man kommer dit så kommer en mördarsnigel flygandes och emma river ner vinglas, ojojoj säger jag bara. vilken kväll, men bra va den i vilket fall.


datan har tydligen ryck så detta som skulle läggas upp igår gjorde inte det...
alltså hände detta i förrgår


i wish i had some way to say

dagen har spenderats med sol bad övningskörning och fotbollskollande. nu ska jag ta bussen till lidköping för att sedan bli upphämtad av jossie med mera och åka till skogshyttan där vi ska ha det ultramysigt! vi hörs imorgon homies puss.


somewhere over the rainbow

åkte till blomberg igår där det blev bad och grill mys. dagens äventyr bestod av jobb där jag nästan blev galen utav att längta ut till det fina vädret medan man stod precis innanför fönstret och kikade ut. åkte sedan till silbohof där det var alians-cup, träffade många goa vänner! är lite småsliten efter uppgång vid halv sex så ska nog faktiskt för en gångs skull spendera kvällen hemma med en go film oh vovvsen.




yesterday


once, i had it all

spelade golf med anton simon oh erik igår, mycket trevligt. kvällen spenderades senare hemma hos erik med tårtbakning och poker. pokern gick väl inget vidare, men ett par riktigt goa skrattatacker skadar ju inte!
hitills av denna dagen har jag hunnit jobba och nu ska jag cykla till nisse där vi ska bada oh ha det allmänt gött.


-

Somebody's after me, I can't pretend to be
Something I know I'm not
And when they come for me - I'll just let them be
Cause all that I need today, is all I need
I just wanna be thinking thoughts that I think
Dreaming my dreams and drifting within
I don't know where I'm goin'
But I know where I've been
so come on, live your dream
Oh you're big enough - you're tuff
enough, and now I begin to see
boy you've gotta, lay your love on me.
Like a bird without wings
Like a bird who don't sing
Like a fish on dry land
Like Im swimming in sand
Like I've fallen for you


smoke weed every day

var lite lagom trött efter jobbet så somnade och sov till fyra och legat i mamma och pappas säng och kollat på film fram till nu, oslagbart. ska ta tag i mitt liv lite nu så klär på mig och går fram till köket, inte för att det är att ta tag i sitt liv men iallafall ett framsteg, puss!




det där med trav är ju alltför bra

inlägget lades inte upp så ni fåre nu iställlet, greaaat


Wild horses i Wanna be like you

Hallojsan, hann inte blogga förut, var sen som vanligt men kan informera er om att jag inte vann en enda gång på travet förut. drog i vilket fall till Lidköping förut med massa bra vänner! Vi har festat lite och nu sitter jag på bussen hem, otroligt trött är jag med. Så det känns la lite lagom kul att man ska gå upp halv sex imorgon för art jobba. Menmen, vi hörs pusspuss!

you're the greatest piece i've ever seen

uppe med tuppen, snart bär det av till stochampionatet och allt är på topp, vädret gav även med sig och sprack upp detta kommer bli super. vi får la hoppas jag är rik nästa gång jag bloggar, ciaooo :D


you gonna likee my style

jag känner mig som världens hemskaste människa, jag bloggar typ aldrig. men ahja har ii vilket fall jobbat ifag ohsen åkte jag oh noor till lidköping för att träffa pontus oh bengan, haha så jävlar rolig kväll har jag haft alltså. vi satt ute på pontus uteplats hela kvällen och det var inte ett dugg kallt och skönt väder, en riktig sommarkväll med andra ord. riktig nice var den faktiskt, nu ska jag sova för imrogon ska jag upp tidigt och åka på stochampionatet.


bild från blomberg en skön sommarkväll för cirkus fem dagar sedan
nu slocknar jag goden natten.


cuz' when i arrive, i bring the fire

igår kväll kom jag alltså hem ifrån göteborg där jag har hittat på en hel del, bland annat en massa gothia tittande, träffat massa vänner, kollat film, shoppat och bara umgåts med grymt folk. stack även iväg och jobbade en kortis när jag kom hem igår och det är vad jag har gjort idag med. nu ska jag alldeles strax ta bussen till jossie!




alla observerar att ida är nyttig och äter banan!!!



lite bilder från mina dagar i göteborg!


no regrets, just love

har varit hurtig idag och tränat vid nio på morgonen, har även hunnit med att gå en rellativt lång promenad med vovvsen och nu har jag en timma på mig tills bussen från götene går. Jag och ida ska nämligen till göteborg i tre dagar och njuta med gothia cup och härligt umgänge. puss och kram


just get back up when its knocks you down

gick upp och jobbade sex idag och när jag jobbat klart vid tolv så somnade jag i soffan till nu, inget vidare eftersom detta betyder att jag inte kommer somna ikväll, attans. får nog bli att ligga hemma oh kolla film hela dagen, var riktigt längesen jag var såhär trött.


saknar raybaysen som gick sönder, men har inte råd att köpa nya F M L


you've got this wrong

tjabba tjena hallå, jobbade i fem timmar istället för en idag buhu. har även hunnit med att ta en picknik med ida oh nu sitter jag hos min älskade moster och min kusin med en del av min släkt som förövrigt är ganska grym. väntar på ida som ska hämta mig i raggarbilen oh åka till blomberg där vi ska träffa bra folk. livet är på topp, dock saknar jag en person så mycket så jag snart spricker :(


två bilder från mitt och hannas lilla äventyr till tjörn!


turn up the love

igår åkte jag oh kolla på 'harry potter och dödsrelikerna del 2' med ida simon oh bäck på bio, förjävla bra va den! sen spenderade jag nattene hemma hos ida och idag har vi varit i lidköping där jag hjälpt henne prova glasögon och köpte även med mig lite smått hem. nu har jag precis klippt niklas och ska nu dra iväg till lidköping där en chillfest väntar typ, eller ja det får vi ju se hur det slutar ;)



waiting on the world to change

fick ett samtal av hanna igår om att åka till kusten vilket jag inte var sen på, så vi packade våra väskor och tog tåget mot stenungssund. när vi kom fram dit vid ca halv tio så skulle vi på något sätt försöka ta oss över till tjörn, men vi hade ingen aning om att det var så jävla långt och att det inte gick några bussar. så vi började helt enkelt traska mot tjörn-bron. som tur va tog vi oss ett stopp på donken och frågade ifall de visste hur vi skulle gå och hur långt det var och då räddade en tjej som jobbade där min kväll!! hon slutade nämligen elva så hon kunde köra oss dit, vilket hon gjorde. så ja nu sitter vi här på tjörns camping, haha men kul har det vart! åker hem i eftermiddag då jag ska på harry potter på bio med mina fina vänner, sköt om er puss.


 sist jag och hanna var ute på äventyr


varför inte bara ta en chans

har cyklat hem från fullösa idag och jobbigt var det, sen har jag oh ida bara chillat hela dagen med godis och harry potter. är en rellativt arg person just nu så lika bra jag bäddar ner mig och hoppas på att allt släpper tills imorgon, natti

nya favoriten!


i wont go breaking your heart

har varit ute med båten idag igen fast skulle åka ring idag, hah det kom till att sebbe åkte sen krascha något med båten så anton fick ro in, han såg det som dagens träning haha! nu har jag precis klippt gräset och ska iväg till sil mys. puss


i förrgår när marcus åkte bakom båten haha så fult, men hade man ingen ring fick man ta det man hade


jigsaw <3 <3 <3

sitter hos hulen nu med honom modh oh johan. vi har jig saw på besök här riktigt go kille det där, det kan man inte tro minsan!
vi har chillat ute i lusthuset ikväll och det är varit riktigt nice. känner mig lite lagom trött sådär efter att sovit fyra timmar inatt, good work elin


go for it wide open

har vart och jobbat, nu drar jag till hällekis och åker båt igen wiho!


happiness

har varit ute med ida anton marcus oh victor hela dagen och åkt båt, sjukt mysigt verkligen! jag har alltså kört en båt för första gången, dock var det aaaslätt men ändå. sen åkte vi till mig och gjorde en riktig lyxmiddag och bestämde oss för att avrunda dagen med ett kvällsdopp i blomberg. nu sitter jag hulen oh marcus oh kollar lite på tv oh snart ska jag sova då jag ska upp fem imorgon och jobba, jippie :)







forever young

sitter hos hulen med mysiga filurer. usch en riktigt hemsk sak hände förut, det låg en kaninunge utanför honom när vi kom som katten hade tagit så den var skadad.. vi försökte kolla ifall vi kunde rädda den men den led som fan så anton oh philip var tvunga att avliva den, tyvärr..

erkänn snyggaaaa?


everybody come and take my hand, we walk this storm togheter


i lägenheten igår så gjorde jag oh ida en jävla middag med fjärilskotlett, kroketter, vitlöksbröd oh bearnessås. till efterrätt var det jordgubbar oh digestive doppat i nutella som gällde, riktigt nice. när vi ätit oh allt kom pontus en stund ohså kollade vi på 'den lilla sjöjungfrun' så himla söt!
idag har jag jobbat oh nu får vi se vart det bär av ikväll, ps; mina älskade ray ban ser numera ut såhär.. blir att köpa nya så fort jag tjänat lite pengar, var ju så kär i dom. puss


you'll never walk alone


igår åkte jag och ida till lidköping och träffade bäck och ludvig, senare åkte vi alla till götene för att spela beachvolleyboll och käka köket med simon modh oh erik. kvällen slutade med att jag lånade min kusins lägenhet och sov där, vi gick även runt hela jävla lidköping som tog oss två timmar, grymt.
nu ska jag rensa mina garderober, men eftersom jag inte har någon här som stöttar mig så kommer det bli att jag sparar alltihopa, och senare drar jag och ida tillbaka in till lidköping för att spendera natten där.
puss.


im better alone


har haft en grym dag med bad, jordgubbsplockning och allmänt chillande!
wie är lycklig, nu ska jag kolla på 'yes man' och sedan sova puss!


wont let the city destriot us

har varit med om segaste dagen på länge, men nu drar jag mig mot tennisplan! hejsvejs.


to the great escape

igår åkte vi in till lidköping för att kolla på bland annat swinglfy, riktigt trevligt. mindre trevligt att ta halv ett bussen hem när man ska upp och jobba halv sju! jag har även hunnit med en sväng till skövde med mammsen oh pappsen oh chillat på köket oh spelat lite fotboll idag.

har man inget liv så har man inte!


please, please use your voice

har kommit hem från natten i blomberg med grillning nattbad kortspel oh mycket mycket skratt! nu har jag precis gjort mig iordning för jag ska hjälpa till oscar på hans middag, typ. hoppas ni har det bäst puss


om du älskar någon, släpp den fri.
återkommer den, är det för att stanna
om inte, var den aldrig din.

its time to let go


i hope you find someone new, i really hope you do, cuz' i l o v e y o u

jag ida oh jossie var på hjulafton igår i lidköping, det va sisådär mest roligt att träffa folk. sedan åkte vi till skara oh jag sov hos jossie. nu ska jag ut till grannen och klippa hennes gräs haha wie.




lite bilder från igår, filsbäck med ida♥


RSS 2.0