this would be the night of our life

häääärlig dag med lite lektioner oh onsdagsmyyyys med josse. vi åkte till lidköping oh kollade på bion 'jag saknar dig' tänkte att den skulle va riktigt sorglig så förberede med en toarulle ifall tårarna skulle rinna lite för mycket! sorglig va den, popcornkrig oh sköna kommentarer med. vi avslutade denna goa kvällen med en kebabpita på torggrillen, puss puss. imorgon är det riktigt jävla tidig uppgång för jobb innan skolan! hard workwork..


i paid to see your frame

kom precis hem från en tur till stan pappsen, köpte mig äntligen lite jeans och en ring. är dock så jäkla shoppingsugen fortfarande, vill ha skor bland annat. får ta mig upp till örebro någon dag minsan.
föresten för att få lite inside information om mitt liv, checka twitter: http://twitter.com/#!/elinandina



i feel so close to you right now

hade en helt total ovärd dag i skolan igår, börja med att  jag försov mig stressa som fan oh missa halv åtta bussen vilket gjorde att jag fick be min kära mamma köra rääääser till skolan. när jag kom dit letade jag efter mitt jävla fotografiska bild klassrum vilket jag inte hittade så gick upp och satte mig med erik i kafeterian, där fick jag reda på att vi inte hade någon lektion på hela dagen utan bara skulle hämta ut datorerna vid halv tolv. så där satt i i några timmar och ja gjorde ingenting. sen efter jag hämtat datan så skulle jag vänta till jossie sluta för vi skulle ta bussen tio över fyra till skövde för att kolla på bio. haha, men som sagt så blev dagen bättre för kollade på bio med jossie och towe, cowboys and aliens hette den. och den va faktiskt riktigt bra!



ifall någon va lite sådär nyfiken på hur datan ser ut :)


one of us is gonna die young

satt inte vid datan en sekund igår men hann med destu mer, började med att jag kollade fotboll med grabbarna och sedan drog vi hem till erik och köpte med köket medan vi kollade på liverpool, cezar va med också och jag kan lova att han blev riktigt tjock på mindre an tio minuter hah lillplutten.. och som ni kanske märkte där med så gick mitt lilla nyttighetsgrejs åt helvete. sen var det fullfart hem och fixa till mig lite smått sen tog jag bussen till skara där jag skulle möta kikki och åka till skövde, vilket vi gjorde. men väl framme så fick vi fnatt och ville hellre till lidköping så vi tog bussen dit tio minuter senare. i lidköping träffade vi lite kompisar, gick ut i spöregnet, kände på vattnet,  'övningskörde' och hade allmänt kul. nu ska jag äta för är så jävla hungrig och sen ut i ovädret och träna i två timmar med min kära hund, grymt puss!


your my greatest hit boy

kom precis hem från jobbet nu hoppar jag i duschen ohsen beger jag mig till skara för att förfesta hos jossie oh sedan förmodligen vidare till matfestivalen, pusspuss :D


makes me happy, makes me feel this way

andra dagen i skolan och jag är fortfarande sjuk, har fan vart det sen sista dagen i mallorca! helt sinnessjukt, men böjar iallafall bli friskt nu endast lite halsont! sugen på att tränaaaa som fan. idag har jag hunnit med att nästan krockat på 44:an riktigt hemskt fick så gott som hjärtattack. jag har även kollat på halva 'soul surfer' med pappsen oh nu kollar vi på 'true talent' sen ska vi se slutet och jag slår vad om att han kommer få en tår i ögat!
oj va nära på att glömma! på min och pappas lilla tripp förut så va jag och inhandlade mig vääärldens mysigaste tröja som jag ska bo i nu i vinter, kolla på den bara!!! underbart. dock är jag riktigt sugen på en onepiece.. födelsedagspresent kanske..?

myströjan!


bedragen av tanken

vill ha tillbaka min iphone eller åtminstonne en ny, eller begangnad spelar ingen större roll!
skolstarten var bättre än jag tänkt mig, fick information om rom-resan till våren som jag helt klart ska med på, om jag nu klarar italiienska kursen, språk har ju aldrig riktigt varit min grej om man säger så.. fick även reda på att våran klass ska få datorer på måndag, det tackar man ju inte nej till även om jag inte är i behov!
något värre med denna dagen är att om några timmar så tar oscar bilen upp till örebro och där stannar han, han ska nämligen läsa där så han flyttar dig idag. sorgligt för mig men är dock övertygad om att han kommer få det grymt bra, så är glad för hans skull!


give me a sign i wanna belive

ojojoj såhär tidigt vr det längesen jag gick upp med otroligt nog är jag inte värst trött, men antagligen så blir jag det senare idag istället! nu ska jag bara gör mig iordning det sista så tar jag bussen till skara för att träffa min klass med mera, pusspuss!


du är allt jag nånsin önskat

avslutade kvällen med chokladbollebak med goa vänner, så avslutades även mitt onyttiga liv och sommarlovet. klockan är ställd på halv sju och jag saknar mina klasskompisar, godnatt




jag försöker men jag förlorar varje gång

går ut och tar en promenix med cezar och tar seden bussen till skövde för att förhoppningsvis hitta ett par skor, känner att mina älskade gula converse börjar bli lite urtjatade. ett par vinröda hade inte suttit fel heller, eller ett par riktigt snygga boots. men hittar jag inga kan jag ju alltid ta mina rosa foppa-toffler, skönare får man ju leta efter iallafall ;) är snäll nog att ge er lite bilder på lite av det jag köpte i mallorca.




där var det sista kortet lagt

passade på att åka till göteborg med inga mindre än elin och jessika idag, hittade dock inget men dagen bjöd på riktigt många skratt och donken! åkte sedan direkt till skara för att spela minigolf med ett par härliga prickar, minigolfen gick väl inget vidare förutom att jag fick mest sjuor, någon sska du ju få det med. vi avslutade kvällen hemma hos marcus sedan med lite filmkollande och allmänt prat. har ltie smått skadeglädje till att många av mina kompisar börjar skolan imorgon och ska därför njuta med film nu i min ensamhet eftersom jag ska ta vara på min sista sovmorgon en vardag på riktigt länge pussspuss!



had a dream, i was king. woke up and still was king

fortfarande sjuk som en jävla älg, men uppe med tuppen och beger mig mot örebro med bror min för att inreda hans lägenhet  lite. grymt. föresten händer det väldigt dåligt med saker just nu, skärpning.

Sometimes, when I say "I'm okay", I want someone to look me in the eyes, hug me tight and say, "I know you're not"


come on just say it

åkte och kollade på september igår i stadsträdgården, det var mys med bra folk!
idag har jag varit och kollat på fotboll. nu drar jag till hulen för att kolla lite fotboll med mera, pusspuss


just can't get enough

shit ledsen för att jag inte bloggat, har helt enkelt inte hunnit eller haft lust. kom i vilketfall hem från mallorca i onsdag vilket va ooslagbart. tänker inte gå in på allt vi hann med oh allt för det skulle ta hur jävla lång tid som hellst, lägger upp lite bilder istället ohsen får ni helt enkelt kolla de bilder som finns på facebook med. LIVINN THE DREAM





we wont fade into darkness

igår slingade jag håret, va hos tandläkaren, jag och ida provade vaxa oss (hahahah), va med mina fina vänner och kollade på en så sjukt sorglig film som gav mig rysningar flera gånger om! soul surfer hette den ifall ni ville veta.
idag gick jag upp vid åtta för att åka till örebro med min familj, oscar ska nämligen flytta dit om ca två veckor så han skulle skriva på massa ohså så jag åkte med för att kolla in staden lite, riktigt trevlig verka den faktiskt! nu ska jag till mariestad med pappa för att fixa lite grejor, hej svejs!!
har föresten inte börjat packa än och vi åker från lilla götene om sisådär tolv timmar, ojojoj.


tusen ögon stirrar på oss men ingen ser

var i skara och lidköping igår med myspys folk och idag har jag jobbat och åkt till karlstad för att kolla fotboll, har inte så mycket mer att säga just nu faktiskt förutom att jag LÄNGTAR tills onsdag då vi drar, herregud.
taggar jobb imorgon med uppgång 05.30, den känns kan jag säga. så det är dax att säga farväl från mig och göra mig iordning för att lägga mig i bingen, godnatt.

lite cooolt


shopping

shoppade med mammsen oh pappsen i förrgår, here you got







one of us is gonna die young

kom precis hem från jobbet och om en halvtimma åker jag tillbaka för att jobba till sju. inget vidare kul, men det dåliga vädret gör mig glad för en gångs skull :D såg filmen 'no strings attached' igår och tuuusan vad bra den va, fick rysningar flera gånger om. min morbror kom precis hem med en ny data till mig igen, haha vafan. vit och snygg är den, wohoh :D




sommartider kom och lek en sommarlek

igår körde vi förfest här och sedan vidare till sandra där jag träffade massa folk som jag inte sett på jättelänge, vilket var riktigt roligt! givetvis så råkade jag bita eller något på en tand så lite av min tandställning lossnade, haha sjukt fult. detta gjorde att jag fick gå upp vid åtta imorses och direkt in till tandläkarn i lidköping där dom rättade till det. men tur var väl det, för väl i lidköping fick jag och mamma shopping fnatt så vi gick på stan i fyra timmar med, knepiga personer är vad vi är..
nu åker jag med pappa oh cezar oh badar, puss
tyvärr tog jag inga bilder igår men jag tar och visar lite bilder från igår oh förrgår :)







gotta be the greatest love song you've ever herd

hejsan hoppsan, va uppe med tuppen idag med! sov hos jossie och vi skulle till falköping vid åtta typ så det va bara att hoppa upp. donkenfrukost hann vi med ock, underbart! sen drog vi till villabadet och chilla där några timmar med kikki eklund aly, simon oh hedström. när vi fått nog av all sol åkte vi och köpte lite grillmat som vi tog med ner till richards stuga oh åkte ut med hans flotte med motor där vi grillade och allmänt tog det lungt. det har varit en riktigt go kväll med rejäl sommarkänsla över sig! en hel del badande har det blivit med, helt sjukt vad vi har badat haha. nu ska jag somna till en film för imorgon väntas jobb, puss.


you know my weakness, thats why im sleepless


slutjobbat för idag! drar till flämslätt med några snyggingar pusspuss


RSS 2.0