gave you all i had, but you tossed it in the trash

nu åker jag till hanna där vi ska göra oss iordning och sedan dra vidare till alex och äta middag och festa, det kommer bli ett awesome slut på 2010 och en suverön början på 2011 :D


last night you kissed me and said i was the one

kan medela att av det jag skulle göra idag så har jag endast åkt till lidköping, fast hittade ingenting och sen har jag kollat klart på hela sex and the city boxen så inget mer tjöt om det! skulle ju gått promenad oh städat oh träna men hepp. fast senare idag ska jag faktiskt ta tag i saker och ting för det är faktiskt sista dagen på 2010!
så nu får ni ännu en irriterande lista på saker jag ska göra senare innan jag åker till skara bara för att jag ska kunna hålla reda på saker och ting själv. here it goes:
• packa till kvällen
•träffa sandra
• låååång dusch - dirrsan efter promenixen
• måste gå en stund så jag får bort överskottsenergi - efter solningen kanske
•träffa simon&dom en stund - måste göra det innan 2010 är slut
• ica
• få pengar av mamma till foooood
•sola - första jag ska göra

ja just nu kommer jag inte på något mer men det är säkert mer saker, vi får se ifall jag lyckas med allt detta! får ta och gå upp riktigt tidigt om jag ska klara det. ställer klockan på tio så får vi se hur det går :)


ääääääääääälskar denna diesel reklamen!♥


dont look back at a new direction

jag som skulle gå upp tidigt gick upp klockan ett ändå, typiskt. nu har jag iallafall precis ätit pannkakor och ska nu vara duktig och städa mitt rum! eller iallafall plocka iordning på det. ska försöka väcka marina med så jag kan åka till lidköping och försöka hitta något :) pusshejs


borde ta en taxi hem (8)

nu har jag kommit hem från lidköping där jag käkat donken, riktigt gött va det chese är livet minsan! ska dock sova snart vilket nog ska bli ännu goare! tänkte skriva en sammanfattning av vad jag ska göra idag när jag vaknar upp igen hihi, tada:
• städa rummet!
• åka till lidköping (försöka hitta något)
• träna
• ta en lång promenad
• kolla klart nästa sista skivan på sex and the city

kommer säkert inte göra hälften av grejerna eftersom jag sover halva dagen, men har ställt klockan på halv tio vilket jag verkligen ska försöka gå upp till! det duger inte att gå upp klockan ett-två på dagarna, skandal!

lite småsöt bild på mig&ida för ett tag sen♥


i'll gave up my heart for you

sitter hos noor nu med henne, marre och anton. vi har precis varit ute en stund och jag har äntligen köpt godiiis för dagen. senare antar jag att vi ska kolla på film eller något annat mysigt! i övrigt så har det varit en ganska lugn dag, har kollat på sex and the city med mera.



just like a tattoo i'll always have you


någongång, ska jag skaffa en av dessa fast med annan text!
hellst på revbenen, har bara hört att det gör så förbannat ont.


like never before

har precis gått hem från en illgo kväll sil med kikki och noor, vi bowlade och sen åkte vi hem till simon och spelade det dära dansspelet haha! nu sitter jag och kollar på hockey med oscar och, även fast jag inte är något större fan av hockey så haha :) lär ju sova riktigt länge imorgon och är riktigt sugen på att göra något ovanligt, fråga mig inte vad för det vet jag inte men vill bara göra något nytt oh riktigt jävla kul :D


bowlingg, hehe

drar och bowlar med ett gäng, pussar!


shopping!

kanska ska ta och lägga upp vad jag köpte när jag va i göteboorg med mamma, pappa och ida i förrgår!


ny svart klocka & guldiga örhängen.

nya snygging-jeans

älskade älskade skor!

värmeskydd & volym puder, ingen aning om ifall det funkar men värt ett försök!


merci for me to you

har kollat runt lite på dataväskor och denna är den jag fastnat mest för, dock vet jag inte ifall jag vill ha den creme-färgade eller den svarta. ni hittar den på accessora.se och den finns i rosa med, men det känner jag verkligen inte för.


my sisters keeper

kollar på my sisters keeper just nu som går på canal+, och fyfan vad sorglig den är! kan vara den värsta filmen jag sett på väldigt länge. innan det så kollade jag lite på stockholm horse show och shit vad jag saknar det! nu ska jag fortsätta kolla lite på filmen och gråta lite till hah, men det är absolut värd attt se.


laterrrrrrrrrrr

drar till sil för att va med några oh föresten så har jag något i ögat som gör fruktasvärt ont, vi ses!


on the roadway

vaknade för en stund sen och har kollat på tre avsnitt av sex and the city. nu ska jag ta en lång dusch och sedan otroligt nog sätta mig och plugga, eller ja skriva en sak bara. ska idag även försöka hitta den perfekta dataväskan, men det är fan svårt! 


lonleyness is killing me right now

har precis kommit hem från allum i göteborg med mamma, pappa och ida. vi hittade en del dock inte så mycket på rean som vi trodde. nu äter vi nudlar och kollar på sex and the city och snart ska vi gå fram till köket och kolla på när silborna äter hahah oh sen drar vi hem till mig eller till sil, det får vi se.
igår så åkte vi ju som sagt till simon som hade fått ett spel som är typ som eye toy, med dans och allt. snacka om att jag skratta när killarna skulle dansa, så söta så! det gick så hett till så att taklampan blev nerriven, hahah.


all i want for christmas is you

drar till sil med ida för att träffa simon medmera, pusshej♥


övningskörning - STANNA INNE!

farmor och farfar är bäst, dock verkar det som om dom vill att jag ska bli tjocker. nu ska jag iallafall åka med och köra hem dom sen får vi se ifall det blir en liten övningskörningssväng med? fast vettä fan om jag vågar när både mamma oh pappa är med, kan sluta i kaos då :o byee


candyman

nu ska jag äta min första chokladtomte som jag fick igår utav kusin jenny! :D


påtal om kusin jenny så satte hon fart till askungen igår! haha


white x-mas

nu är farmor och farfar här och farmor är helt fashinerad av bärbara datorer och touch mobiler, hahah alldeles för söt är hon. Nu ska vi äta julmat igen.. har redan tröttnat, tycker inte det är något extra precis. sen ska vi bara sitta och prata lite och så, funderar även på att inviga min superstora kopp snart :D

sitter vid oscars data och finns typ inga bilder här såå.


give me give me give me youre man after midnight

okey, ska visa er mina julklappar nu, det är ganska dåliga bilder eller ah ljusa iallafall. men jag är säker på att ni överlever det :D






fick koppen till vänster, aaaaaaaasstor!♥

godis, mummmms


tomtenissarnas återkomst

jag är bannemej uppe med tuppen såhär på juldagen!
sitter med mamma i soffan och kollar på någon kyrkgrej, hon säger att vi behöver kolla på lite sånt här vår knäppa familj. så får väl va snäll och kolla för efter ska vi kolla på kalles chokladfabrik som går på trean vid elva, hihi♥ ska även medan jag kollar på detta gå igenom mina klappisar från igår :D


porr-tomte

oscar & farmor♥


babe i think i wanna marry you

nu är julafton över och jag ligger och kollar på sex and the city som så många gånger förut. visar er imorgon vad jag har fått och längtar tills på söndag då jag ska till göteborg och shoppa upp mina pengar, wihooo :D


fick min älskade pippitröja i julklppppppp♥


Det är okej att spåra ur

Sitter och ska kolla på Svensson Svensson, en riktigt tradition efter Kalle anka då :d har haft en suuuuper bra jul med skönaste släkten och bra julklappar. Min mormor är skönast Vi skulle skämta lite förut så Oscar sa att han skulle köpa tidningen och mormor klok som hon utbrast 'men pojk, du vet väl att ingenting är uppet på julafton!' Hahah riktigt Skön :d see you laget!

goooodbye

nu drar jag och firar jul med min underbara släkt pussar, ha en suuuuper bra dag!


marry chrismas!

G O D J U L♥
tralallal, idag är det julafton vilket innebär mängder av mys & paket!





all i want for chrismas is you

har precis tagit en härlig morgondusch, julmusiken låter över hela huset, julgranen är tänd och även ljus i hela huset. det är riktig julstämning här hemma hos familjen johansson! nu på morgonen ska familjen bara mysa och äta lite smått sen lagom till kalle anka så drar vi till mina kusiner där så gott som hela släkten väntar. fyfan va mysigt det är med jul!


-

en timma och tio minuter till julafton.
kent-varje gång du möter min blick, kan vara den finaste låten som gjorts.


Som en elektrisk chock genom skelettet
Lätta fingrar genom tyget på de kläder du valde
för någon annans skull
Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är



uppesittarkväll med familjen♥

sitter och kollar på uppesittarkväll med mamma och pappa och äter godis med tända ljus, lite små mysigt sådär. katterna ligger också i soffan och verkar ha det riktigt gött!
i mitt nästa liv ska jag fan bli en katt, bara ligga hemma oh slappa hela dagarna.
vi har dock ingen tur med bingo spelandet men det gör inte så värst mycket, kan även berätta för er att jag har kollat på tretton avsnitt av sex and the city bara idag, viklket betyder sex och en halv timma! hahah jag börjar tro att jag är beroende eller ngt? men sässong fyra är jag inne på nu så snart har jag ju inte avsnitt kvar och då botas jag från detta frukansvärda helt av mig själv!


have 2 have after x-mas

saker jag ska köpa så fort som möjligt!

1
.ny navelpercing
2. halvnörka jeans
3. pälsväst
4.silver ringar - dom andra är omöjliga med färgningar
5. pippitröja
6. nya skor
7. nya spetstrosor
8. fixa min trasiga älsklingsklocka!
9. dataväska
10. volympuder
11. syoss värmeskydd




dumma brunetter, kinderägg..

var sjukt godissugen och kom då på smart som jag är att jag har en present kalender som det är godis i varje dag :D och idag va det ett kinderägg WIHO, läskar linus som fan med ännu roligare!
man får ju även en present i kinderägget så trodde jag skulle få sysselsätta mig ett tag med att pussla ihop saken i men hepp, det va en ful sak som redan va ihopsatt..
inte undra på att dagens barn blir så himla korkade, dom behöver ju aldrig tänka själva.
föresten, kolla min tumme! den ser mongo ut.


jag älskar dig, men som du vet så älskar jag mig själv mer

dagen ska bestå av data + sex and the city och bara ta hand mig själv! är sjukt trött och känner mig som en gamal tant, har jätte ont i halsen med som jag haft till och från ett jäkla tag nu så har fått medicin mot det, några tabletter som jag ska ta tre gånger om dagen. ska bli så jäkla gött att inte ha ont i halsen längre :D


gjorde söta smällare för någon dag sen.


game on biatch

tänkte berätta att igår var den tjockaste dagen jag varit med om på länge, jag och hanna gick till nockes eller något liknande i skara innan vi skulle sluta skolan och åt frukost där. sen när vi va klara med skolavslutningen eller vad man ska kalla det så tog vi bussen till skövde där hanna skulle köpa lite julklappar, slutade med att vi käka där med. sen åkte vi hem till mig och åkte pulka med marcus och såklart köpte vi med oss köket hem till marcus och kolla på film. haha riktigt tjocka va vi :D


frullen, kyckling macka med varm choklad!


L.A gigolo

Sitter hos Marcus med honom och Hanna, vi har precis kollat på L.A gigolo som va en helt okej film hha typ väldigt porrig men det gillas väl antar jag! Vi har käkat köket med och nu pratar vi mest :) Hanna sover hos mig inatt och hon ska hem tidigt imrn vilket betyder att jag får gå upp tidigt, vilket kan vara ganska bra ändå! :d

yeah

är med hanna nu och vi ska ut och åka pulka, berättar mer om dagen sen. SNYGGA BILDER, not..




2010

när man inte kan sova på kvällarna så får man göra ngt åt saken, bestämde mig för att kolla på lite sex and the city medan jag gör denna lista som jag snodde av min bästis ida. here i go 2010

Hur har året 2010 varit för dig? - bra
Bättre än förra året? - tveksamt
Någonting du aldrig kommer glömma 10? - kommer inte glömma någonting
Har du flyttat under år 10? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ja
Isåfall vilken? - hur många som hellst
Har du kysst en främling? - ja
Har du haft sex? - ja
Hur har du mått under året? - suveränt för det mesta

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2010? - har varit den bästa någonsin, nu inget vidare
Har du varit kär? - ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej
Hur många har du varit tsm med? en
Om någon, hur länge? fyra månader & åtta dagar


SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej, som tur är!
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon riktigt hårt? - nje, även fast jag tar i så blir det ju inte riktigt hårt..
varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? - mer än jag borde
Har du skämt ut dig? - många gånger!
har du ljugit för en vän? - om vita lögner räknas, så ja
Har du varit ute en hel natt? - försökte i somras med ida, men det börja regna så hepp
Har du blivit tagen av polisen? - nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - katedral
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej
Hatar du någon på din skola? - nej
Har du gjort något framsteg? - går frammåt varje dag så, heh (a)
Haft alla rätt på ett prov? - ett poäng ifrån faaaan haha.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - ja, riktigt underbara!
Har du förlorat en vän? - jaao
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - ja
Har du haft en relation med en vän? - haha, ja det kan man väl säga.

ica-jerry!


FJORTISSSSSSSSSS, ica-jerry ♥

bortskämda ungar..

kollar på ung och bortskämd, sista avsnittet nu och det är endast tre stycken kvar. det är karolina, paulina och daniel. av domma tycker jag att daniel ska vinna för han är den skönaste och har utvecklats sig mest! hellst ville jag ju att tim-joel skulle vinna men så åkte han ut förra avsnitten? sicken stil!
daniel paris!


faderullan dig faderullan dig faderullan dig & mig

har precis kommit hem från ett gympass med ida, det va första gången på typ två veckor för att jag har haft ont i halsen så gott som hela tiden, är inte bra än men vafan kan ju inte sluta träna helt ändå.
idag va det min sista hela skoldag innan jullovet :D ska dock till skolan imrn vid elva oh gå till kyrkan, hah.
just nu sitter jag och kollar på jurassic park med familjen, en gamal klassiker som jag jämnt blev jätte rädd för när mina hemska föräldrar tvingade mig kolla på den som liten hah fast dom trodde ju dock jag gilla den men icke. måste bara avslöja vilken smart mamma jag har som helt plötsligt mitt i en disskution säger 'så ni menar att det inte va människorna som utrotade dinusarierna?' hahah ÅHFAN mamma?! 
                                                   GAAAAAAAAH jag saknar sommarN!


shakira

hade glömt hur bra shakira var, lyssnade jämnt på henne när jag va liten och ville va som henne. jag lyckades ju inte direkt eftersom hon då hade blondt hår och jag brunt. hon hade perfekta tänder och sjöng som bara hon kan, medans jag hade snea och sjöng så det lät som en katt som håller på att bli kvävd.





makes people talk

sitter och försöker plugga in min muntliga redovisning tills imrn i kommunikation, ska prata i fem minuter om ngt, använda något hjälpmedel och bli filmad samtidigt! fyfan. menmen, vad gör det om man failar lite sisådär.
grejen är det att jag inte vet hur jag ska göra med hjälpmedlet :o men det fixar sig.
förövrigt så är jag riktigt frusen och njuter av att det bara är två dagar kvar! är även lite avundsjuk på de la gardie som slutade i fredags!


min gula älskade sov-tröja :*


hello, my name is fabuluos

har nu shoppat min räddning för några veckor framöver!


i came to dance

känns perfekt att börja dagen med sex and the city, ska kolla något avsniitt. kan ni tänka er att hela boxen är 2607 minuter alltså 43 timmar och 45 minuter. jag har ju alltid något att göra iallafall, haha.
ska även ta 14.12 bussen till lidköping sen, så jag kan fixa till mina ögonfransar som är helt fucked up.


an assesoar like nothing else

klockor i mängder, det bästa man kan ha♥




robinson finalen

orkade inte gå till köket så dom kom hit efter dom varit där istället så nu sitter vi och kollar på robinson finalen tillsammans, go Erik och inte jävla helen som är en falsk jävel! 


marcus & johan, marcus ser fan ut som en hund haha!


diesel♥


så jävla rätt


win the daylight, i wont pick up my phone

drar fram till köket där dom gamla hederliga sil-borna är, jag ska dock inte käka för en gångs skull men man får väl vara lite trevlig så. sen ska vi dra någonstans oh kolla film eller dylikt :D


white lion

nya bakrundsbilden på datan, jatack.
erkänn man blir glad av den?
sök på hd wallpapers på google så kommer du garanterat hitta någon som passar dig.


just a feeling

har ägnat morgonen till att skriva ett klagoinlägg om killar i olika typer, men skippar att publisera det. nu ska jag ägna dagen åt att kolla på sex and the city och pplugga, kanske hittar på något senare. pussar.


pluggisida ♥


say godbye to yesterday cuz' tomorrow is a new day

tja allihopa. har precis kommit hem från en kväll i parketten med några, blev övertalad i skolan idag. kvällen har väl inte varit toppen då jag drog av mig mina ögonfransar av misstag förståss & sedan kommer hem lite sådär småpurken, men nu ska jag sova iallafall så blir jag på bättre humör imrn!


andreas wijk♥

blogg.se funkade inte igår, så blev inget mer inlägg men jag överlevde körningen iallafall! nu är jag i skolan som vanligt, man borde verkligen ha kortare skoldagar! och känns ju ännu mindre gött att de la gardie precis har fått lov och vi går tills på onsdag.
i vilketfall så har vi inställd historia och därför sitter jag, hanna, erik & hambäck och tjötar mest.
på företagsekonomin hade jag oh erik lite tråkigt så jag målade en krokodil på hans hand, verkligen no life. ska ta och visa er den fina målningen senare!
                                                      årets snygging!


boy you make me go loco

har precis fått mina övningskörs papper, så nu drar jag och pappa ut och övningskör lagligt för första gången!
så alla som bor i götene/sil, håll er i säkerhet inomhus nu!


team power!

tjenare, sitter på geografin och ska skriva en stor uppsatts om ett lands befolkning. är i samma grupp som erik och hanna, bästa teamet :D vi ska skriva om moldavien som jag inte ens visste fanns innan denna lektionen, hah kul! nu ska jag ner och äta julbord i skolan och sedan åka heeeem, wiho.
saknar gamla klassen, 9c♥


morgontrött

står och gör mig iordning, vaknade precis och bussen gå klockan halv åtta.. känns bra en sån här dag att jag slutar elva för jag har inställd kommunikation, dock har jag massa att göra när jag kommer hem men ändå bättre hemma än i skolan idag.


horoskop!

har precis lagt mig i sängen och ska kolla på avsnitt tio på säsong ett av sex and the city, har blivit en liten nörd men tänker inte sitta uppe lika länge som igår för att kolla på det haha :D
såg även ett litet horoskop i en tidning om skyttar, vilket jag är.. och läskigt nog så stämmer det ganska bra, eller ja det stämmer på pricken! varnar för dålig bild, hehe..


klappisar


just smile, a brokend heart can't be that bad

kollar på handbolls em med pappa och oscar nu, ska hoppa ner i duschen så fort det blir paus och sedan njuta resten av kvällen hade jag tänkt mig, kanske plugga lite samhäll med som jag har prov i på fredag med ytterst tveksamt! hah och såhär kul kan man ha med en webkamera, haha!



bärbar - ohyes

kom precis hem från lidköping, har nämligen varit där och köpt min nya lilla älskling!



happyface

hemma från stan hittade min drömdata! typ silvrig och asbra enligt killen i affär'n, ska åka in imorgon och köpa den :D:D åkte även till min underbara kusin jenny och lånade hennes sex and the city box, så nu kan jag roa mig med alla sex sässonger ett tag framöver, lovely! ska faktiskt gå ner oh duscha, ta mig något att äta, ta på mig mjukiskläder och sedan sätta på första avsnittet på första sässongen! pussar i mängder.


i like it beat fast

drar till lidköping nu för att hämta mamma och kolla på data wiho, ska fan hitta den perfektaaaaaa! typ denna? hah nä ska faktiskt inte gå på desing ett smack!


sex and the city

har kommunikation nu och ska förbereda en muntlig redovisning om sex and the city som ska vara under fem minuter och ska spelas in, hahah kommer ju gå braaaaa.
när jag sen slutar så måste som varje tisdag sitta och vänta på bussen i 45 minuter till klockan kvart i tre wiho :)
puss


Håltimma, wiho!

Sitter i skolan nu och har gjort geografi prov vi fick precis reda på att engelskan är inställd så vi har håltimma till elva typ, det är sjukt långtråkigt haha :d och det blir ännu tråkigare att det matte vi har efter rasten. Hanna försöker hitta en drömkille åt mig vilket inte går så värst lyckat!

guldfynd by kenza ♥

har ju helt glömt bort att visa min otroligt snygga present jag fick av ida när jag fyllde år! som ni ser är det är ring från guldfynd by kenza! tack ida du är bäst!


mamma som slav, kalasbra!

kan ju bara medela att jag är supertrött, vi sov ju som sagt på jossies golv och klockan åtta skulle dom andra vara i kyrkan och kolla på lucia medans jag inte skulle dit förrens nio, fast gick med dom dit ändå och somnade, haha la cowboy hatten över ansiktet och somna! men såg lucian ändå nästa gång sen så. resten av dagen har så gott som alla gått runt som zombies i skolan och när jag kom hem la jag mig i soffan och skulle plugga till provet som jag har imorgon men somnade istället, ingen människa i världen hade kunnat hålla sig vaken där kan jag lova! sov lite till och från tills jag blev störthungrig och skicka iväg min personliga slav som även är min mamma och köpte en kycklingsallad ifrån köket, super! 
                             jag & ida igår! lite småfail bild men ahja.


lusse tralalal

hann inte uppdatera något igår för fick jättebrottom i slutet. kan ta det lite kort iallafall, jag och ida gjorde oss iordning här sen fick vi skjuts till bohman där det a förfest, trevligt! sen gick vi till focus där lusse va i bra shorts, det va ganska kallt jaaaa. har inte så mycket att berätta om inne på focus, men det va helt okej tycker jag allt.
framåt två när det börja gå mot sitt slut så drog jag, jossie oh fina hem till jossie och bestämde oss för att ta en piknick i hennes kök så vi la ut en filt och gjorde mackor, te & varm choklad. det slutade med att vi hämtade två täcken och att bohman, nylund & imran ringde oh fråga om dom fick komma oh sova där. lite konstiga som redan va hemma men ahja, det fick dom ohså kom dom och satte sig i köket dom med. det hela slutade med en timmas sömn på köksgolvet med ett täcke och fyra personer, då nylund snodde ett täcke och la sig i sofan och fina gick upp till jossies säng och sov där!
berättar lite om denna dagen och lägger upp bilder lite senareee pussen.

shopping? ja tack!

nu har jag blivit sådär enormt shopping sugen igen och än en gång har jag lovat mig själv att inte shoppa innan jul..
jäkla dumt av mig om jag får säga det själv, men har man sagt att man inte ska göra det så har man. och åker till allum med mamma pappa oh ida den 26'e och till nordstan med emelie oh ida den 27'e så jag klara mig nog ändå!

har iallafall några saker som jag verkligen vill ha just nu, here it comes.

en pälsväst som ska se ut såhär typ, just denna finns på modegallerian för 399 kronor. (klicka på bilden)

en stor jäkla brun väska till skolan, just denna från modekungen för 699kronor(klicka på bilden)

boots med klack domma från scorett för 1199kronor (klicka på bilden)

ett par halvmörka jeans dessa är diesel från zoovillage för 995kronor (klicka på bilden)

ena bäverfitta, eller ah pälsmössa iallafall. billighetsvariant från lindex 179kronor (klicka på bilden)

sjuk inför lusse

vaknade precis, kan inte försstå hur jag har förmågan att vakna tidigt när jag inte behöver det. är förövrigt jättesjuk med ont i halsen, småfeber och snuva..hah okej inte jättesjuk men just nu känns det så och eftersom det är lusse ikväll så kommer det ytterst ilämpligt! kommer ju bli ännu sjukare när denna kvällen är över, men ahja kör bara.

en liten ledtråd till vad jag ska va ikväll, ganska uppenbart?


köket i mitt hjärta

har precis vart och hämtat köket idag igen fast med familjen och tog det onyttigare alternativet med kebabtalrik istället för kycklingsallad. vi ska kolla på 'så mycket bättre' nu och sen halv tio kolla på 'sex and the city' på tv4 :D var ganska längesen jag såg den och dom är riktigt bra enligt mig!


movietime

nu har jag äntligen övertalat dom att inte kolla på varken skidor eller fotboll så nu ska vi kolla på filmen jag fick med i cosmo tidningen förra gången. den heter 'the graduate' och om jag ska dömma omslaget såverkar den inget extra mer som en mormor-film men det återstår att se.


and you can see my heart bleeding

kom precis på att ni inte har sett mitt nya iphone-skal som jag fick i födelsedags present av min kusin jenny!
lite smått emo varning på det, men tufft enligt mig.

im in loveeee

jag har blivit helt kär i denna bärbara datan så därför har jag bestämt mig att jag ska köpa en egen, med lite pengahjälp av mina kära föräldrar förhoppningsvis! kollade runt lite och hittade några som verkade bra, tänkte på en mac först men beslutade mig för att det finns minst lika bra om inte bättre datorer för 8000-9000 istället för 11.000-15.000 kr. dock är mac aningen snyggare, men det spelar ingen större roll bara datan funkar prima!
hittade alla på onoff's hemsida

en acer för 8969 kronor

en till acer för 9990 kronor

en samsung för 8695 kronor, snyggast enligt mig!


heyhey you you i dont like your girlfriend

hejsan hoppsan sitter och kollar på skidor med pappa och oscar, det är en allmän slappdag här i familjen idag. ska endast sitta och kolla på tv osminkad oh i mjukiskläder, helt underbart! ska även fixa lite till imorgon som måla naglarna och ha ansiktsmask osv :) när jag kollade ut förut så såg jag att snön har börjat smälta, skittråkigt! man vill ju inte ha en slaskig jul? hellre snö än slask enligt mig iallfall, tror en hel del håller med mig om det med! nu ska jag fortsätta att kolla på skidor eller om jag fjäskar lite och får byta till något roligare.
snö♥


sudda sudda bort din sura min!

tjenixen ska lägga mig och sova nu efter en skön fredag, har kollat på innebandy med alexandra och ida och sedan käkat köket och vart hemma hos mig några stycken. vi såg blandannat på filmen ' kommisarie späck', trodde den skulle va mycket bättre än den va men jag va så trött ändå så. natti ♥
 
jättegamal bild på mig, alexandra & ida. man ser inte så mycket dock men ahja.


you can keep me up whit the phone all night

sitter och väntar på ida som ska komma hit snart också ska vi fixa det sista tills på söndag. tills hon kommer så ska jag lägga mig i  soffan i storarummet som vi äntligen har fått! har längtat efter en soffa där inne så sjukt länge och mycket så ni kan inte förstå. tänk er själva att lägga sig där på kvällarna oh somna wiho lovely!
är även himlans avuundsjuk på min bror som idag fick en bärbardata, vill med ha en ju. skulle ju passat in ännu bätter i soffan lixom ligga där ha den bärbara datan med mig, mobilen brevid och sedan somna hur skönt hade inte det vart?! 
 jag lite sådär småsliten & bra att kissemissen ställer sig framför skärmen, haha!



baby i just wanna dance

heter ju anna elin johansson vilket betyder att jag hade namnsdag igår. fick blommor och ett guldigt ljus till rummet. spetstrosor, en hudlotion och pengar :) lite bilder.



godbye my almost lover

sitter i skolan nu och har samhäll. hade ju som sagt inte på datan en enda gång igår vilket jag faktiskt är lite stolt över. plus att jag hann med jättemycket! bland annat varit i skövde, träffat simon & richard, pluggat och lite sånt. kanske inte så mycket men ändå mer än vad jag brukar hinna så.
nu ska jag sätta igång och göra en sökövning, kul hehe.

                                  random bild från datan, men man blev ju lite glad utav den.


Like a a6

Sitter på bussen Påväg till Skövde med Marcus, ska byta skjortan som var lite förstor till en mindre storlek. Slutade halv elva idag lite gött, har även bestämt mig att inte sätta på datan en enda gång idag så blir endast tråkiga inlägg utan bilder idag :) pussar

Whitout you wouldnt feel like this

hittade precis min kameraladdare underbart!


can not be replaced

har varit framme och försökt hitta det sista tills på söndag med mamma och även bokat synundersökning, igen.
köpte även en tidning & mörkchoklad som jag ska sätta mig i lugn oh ro och läsa nu. köpte även en guldig grej till rummet då jag har kommit på att jag vill ha guldiga och kanske lite lila detaljer i rummet, lite trist att bara ha svart och vitt!


I Said goodbye like many Times befooor

Sitter i bilen Påväg till skolan från Skövde nu, börjar inte förrän kvart i ett så tänkte åka och shoppa lite och lämna in mina boots som är sönder igen.. Annars hade jag behövt ta bussen kvart över elva till skolan iallafall så. Skulle inte shoppa egentligen för ska inte göra det förrän efter Jul, bara julklappar. Men hittade iallafall den perfekta skjortan till Lusse på söndag, då man ska va utklädd. Hahah nu kan ni fundera på vad jag ska vara ;)

you are my champion

har letat överallt men hittar fan inte min kamera laddare! det är riktigt irriterande :D
känns även skönt att jag har sovmorgon till kvart i ett imorgon! mindre skönt att bussen går kvart över elva :)
pussar


now listen to me baby

riktiga snyggingar, ska inhandlas!

Gardenia 2471 Crazy SEK 1529, Gardenia - NELLY.COM


you know your wrong

ida stack precis hem vi har pratat om allt möjligt, försökt fixa kläder tills på söndag och käkat choklad MUMMA. innan hon kom så va jag och gjorde syntest så att jag får börja övningsköra, där kom hon syntanten på att jag va översynt alltså egentligen behöves läsglasögon. men det tycker inte jag så :)
nemen sicka snyggingar som provar kläder till lusse..
 


I think im hiding from a heartattac

kom precis hem ifrån ca tre timmar i pulka backen, hade verkligen glömt hur jäkla kul det va! hade även sällskap av tre skrattglada tjejor vilket inte gjorde det sämre direkt! :D
nu ska jag ta mig en lång varm dusch och sedan kolla på våra vänners liv


to cold for you to keep her to hot for you to leave her

första skoldagen på veckan avklarad, och det kommer va en ganska lugn vecka!
nu drar jag och åker pulka för första gången denna vinterN, lovely!


She's all Laid up in bed Whit a brokend heart

Sitter i bilen tillbaka till skolan, har nämligen varit hos tandläkarn i lidköping, igen.. Förut på idrotten åkte vi skridskor och jag fick asont i fötterna! Ciao

i need a respirator

hemma från träningen nu, så ska ta mig något oh käka och sedan sätta mig och plugga till film och med nötter ♥
lite grym låt eller, jao


hey you, just fuck you

kom precis hem från farmor oh farfar, med en sprängande huvudvärk. inte sådär jättekul men ska iallfall pallra mig bort mot gymmet för ett pass, får se hur det går men ahja kör bara.

man kan ju inte säga annat än att det är ganska fin ute just nu ändå.


In the shadow of my dream

Sitter hos farmor och farfar nu oh vakna för ca tjugo minuter sen. Farmor fyller nämligen år, grattis!! Just nu pratar vi mest och kollat på skidor. Pussciao

theres things you need to hear

gjorde ett IQ test på jennys mobil förut.. lägg märke till vad som är mycket lågt och mitt poäng 35.


you hang up no you hang up, gotta go

tjenixen, släkten är här! vi har precis ätit och jag har fått presenter WIHO. ett iphone-skal, tre gurkor (interskämt), två chokladkakor, en paradisask, en toblerone ask & pengaaaaar.
nu ska vi bara fika den berömda mamma tårtan, som verkligen är den godaste som finns! sen tar jag 20.15 bussen till skara och är med jossie, filip oh aly. kan hända att någon mer är med sen vet inte riktigt.


tog förövrigt lite bilder förut, kallllt.
ps. tog fel tights.


belive in my music, cuz' my music is made for you



I like a punk rock chick with hair just like Rihanna
like a go-go girl who dance like Lady Gaga
They the girls that start the party
Girls that get it poppin' but ain't looking for no man
Yeah
She just wanna have fun
dance on the bar till a quarter past one
Party all night until the sky see sun


get me started

fick precis reda på att jag hade en julkalender, wihio!
 hahah jag fyllde nog 12 inte 16.


sämst bild, men nu fattar vinken ;)


it's a struggle every day

hade tänkt att visa er vad jag fick av min kära familj på min födelsedag och senare kommer en liten del av släkten hit vilket betyder pengar, mohahah (a)
av oscar diesel parfym, duschcreme & shampoo, BIG LOVE ♥
av mammsen oh pappsen mössan oh vantarna jag velat ha så länge + spegeln + massage grej + pengar att shoppa själv för eller vad jag nu ville göra för dom hehe.





if this is what we got, and what we got is gone

orkade tyvärr inte blogga igår den sista åkte hem ca halv två och det vart en riktigt lyckad kväll, jag marcus johan oh hulen va ju som sagt på innebandy först sen drog vi hem till mig och började laga mat som blev kycklingfileér med klyftpotatis och bearnessås osv, måste bara säga att jag & marcus är kockkungar medans johan och hulen endast låg och sov, hihih. sen när vi skulle äta kom det 8 personer till och sen kollade vi mest på tv, pratade spela twister med mera. ni är grymt bra ska ni veta.


Yeahhh

Sitter och kollar på innebandy nu med sköna grabbar, har varit på Ica och handlat till maten vi ska göra sen kommer bli kungligt! Kosta dock ca 350 kr men det kommer bli awesome :d

take my hand, dont let go you wont be lonley

gjorde veckans sista prov idag av fyra stycken NICE, det gick dock riktigt dåligt sämst hittils. men jaja, nu ska jag vänta på att johan oh marcus tränat klart så dom kommer hit så vi kan bestämma ifall vi ska till kronan eller ifall vi ska kolla på innebandyn och sedan laga mat, hyra film käka godis och spela spel och andra trevligheter. nu ska jag hjälpa min kära mor att städa mitt rum genom att rensa mina gaderober, HATAR DET.


söt mamma som skottar snö på studsmattan ♥


i'd rather be whit you

tar och kollar på 'bröderna karlsson' med bror min istället, bra avslut på dagen pusshej <3

hahaha, fan va ful du är min älskade bror


on the first day on our story, the future seemed so bright

nu har man öppnat paket, dock inte så många men är hemskt tacksam för dom och fick ju även pengar så :D nu ska jag sätta mig och svarar på grattis inlägg på fb, känns egentligeninte värt men käänns lite med personligt m jag säger tack till var och en, kalla mig galen om ni vill heheh.. och det är roligare än att plugga till italienska provet imorgon så! :D


Hej och hå

Tjalalala idag är det min födelsedag och den har la varit lite sisådär, kan ju säga att jag slutade halv elva idag men va tvungen att vänta i skolan till halv fyra då jag skulle göra omprov, kuuul. Men passade då på att kolla på estets föreställning 'the bar' vilken va super min lilla bästis ida va med och hon va super duktigt, och super snygg med förståss. Så nu enligen sitter jag på bussen hem 17.05 åkte den från skara alltså men vet ni vad som händer då, jo bussen på motorstopp på E20 och startar inte igen, så nu har vi suttit här i tio minuter och jag vet inte riktigt vad som kommer hända, lyckad födelsedag wiho :d

anna ankaaaaa

för ca ett år sen, vi hade tråkigt en dag så varför inte leka anna anka..
måste ha stora problem som lägger upp den, men saknar oss något så otroligt
elin♥ida





DANCY TIME


fan va sköna eller! hhahaah, jag oh ida kollade på den för aslängesen oh ja vi tröttnar aldrig.


i'll do you like a truck

har inte gjort så värst mycket idag och har varit väldigt slö hela dagen, ska duscha nu och sen slänga på en film eller liknande. pussar!


RSS 2.0